Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ȘTIRBU S-A LANSAT PE EL, STĂNESCU PE OPRESCU!… LA CJ OLT

07. martie. 2016

După ghiocei au scos capul și primii aspiranți la fotoliul de președinte al CJ Olt.

opescu stibuPublic, Paul Stănescu dă asigurări că nu mai vrea un alt mandat. Nici președinte al PSD Olt n-a mai vrut să fie(n.n. chiar și-a dat demisia… pentru Dragnea) dar s-a schimbat modificarea și-a candidat din nou. Oricum, i-a făcut măcar bucuria lui Oprescu să se creadă candidat. La o șuetă cu femeile social democrate Stănescu a anunțat că-i predă ștafeta vicelui. A scăpat din vedere un ″detaliu″: CJ Olt nu e SRL-ul personal și nici moșia de la Vișina să îl poată lăsa… moștenire.  În cel mai fericit caz(n.n. pentru el) Oprescu poate fi trecut primul pe lista consilierilor județeni la PSD Olt.

La fel și Știrbu, cel care vineri, odată cu lansarea candidaților PNL Olt la primăriile din județ, s-a lansat și el pe el în cursa pentru CJ Olt. S-a autoproclamat ″o surpriză pentru unii″. Adevăr grăit-a… neplăcută!!! El președintele PNL Olt vrea să fie deschizător de listă. Pentru că nu-i așa, primul pe listă se presupune pe de o parte că ar trebui să… scape turma iar pe de altă parte, în prima ședință a CJ Olt, va fi susținut pentru a fi ales în funcția de președinte.

Însă mai e mult până departe iar, pe surse, perioada următoare se anunță a fi una plină de surprize.

Popcon să fie!!!

Ana Maria Cojocaru

Print

2 thoughts on “ȘTIRBU S-A LANSAT PE EL, STĂNESCU PE OPRESCU!… LA CJ OLT

  1. Ma tot uit la poza lui „El,Marius Oprescu ” si ma intreb:
    1- ce culoarea are candidatul ?
    2- daca poza este facuta in balastiera ?

  2. Stirbu vrea președinte la CJ Olt? Este gluma, nu ? Pai de cand a fost ales deputat a mai trecut prin colegiu? Va spun eu, nu!!!!!!!! Sa vina el la Draganesti sa vadă cum s-ar pietrele pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!