Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MARKETING LA LOCTRANS! PE ȘI PENTRU FUNCȚII!

13. iunie. 2023

Primarul l-a schimbat pe Pop cu Popa. L-a luat de la SJP-ul Consiliului Județean Olt și l-a adus la Loctrans-ul Consiliului Local Slatina. Popa la rându-i nu vrea să se lase nici el mai prejos. Vrea și el să aducă și el ceva. Mai exact pe cineva. Unu’, doi, trei, cât s’o putea.

A venit ca la… carte, la pachet cu sofer si administrator. A fost întâmpinat de finu’ -zic niște unii, alții- cu mobilier nou(tv, canapele, fotolii, dulapuri, masuta si scaune de cafele). Intre timp mici permutări, de genul fina deputatului este pleacă din secretariat și scaunul ei se așează nepoata directorului. Si prin celelalte birouri se produc mișcări, în functie de interese Interesele instituției bineînțeles, că doar pentru asta și-au dat mâna nașu’ și finu’. Vânat e și postul de director marketing ocupat de Ciugulea. Pare că în viziunea noului director s-ar plia mult mai bine Vâlceleanu, fostul primar de la Perieți, condamnat definitiv în 2019 pentru delapidare. Doar că, ghinion, nu stă în pixul lui Popa, așa cum și-ar fi dorit, decât după ce primește dezlegare fix de la cei care l-au pus și pe el.

Intre timp salariații au semnat acte aditionale de mărire de la 1 iunie a salariului cu 10%, deși nemulțumiți că celelalte institutii au beneficiat de la începutul anului de măriri în timp ce ei au fost privați șase luni motiva- oficial- de lipsa stabilirii costului pe km dar si a bugetului. Și aici șunt discuții pe la colțuri despre faptul că anumiți indivizi vor beneficia de mai mult de 10%.

Vedem, vorbim…

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!