Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

HEY! PREFECTUL CUTREIERĂ JUDEȚUL: CU DEGETUL PE HARTĂ…

06. septembrie. 2023

Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

Noul ocupant al postului de Prefect de Olt, trimis de la Capitală ca să… ceva la Olt, încearcă să-și acopere, pe repede înainte, o parte din lacune. Are ceva la purtător, unele le-a expus el însuși. O fi din cauză de #blugi, ori căldură toridă, sau prea multe multe sarcini trasate… Pentru că, de departe, se vede treaba că nominalizarea l-a luat pe nepregătite. De altfel omul nici nu mai visa să ajungă să-și tocească pantofii prin Olt decât în vizită la Studina, fiind fiert pe Primăria Sectorului 5. S-a supus, hey, a venit… bună ziua și ce-a urmat e de Globus. La fel și ce va urma, până când misiunea va pica și va fi rechemat la vatră. Știe cum să plece, a mai făcut-o o dată în 2020. Până atunci își face numărul!

Revenind la lacune, vrea să calce toate primăriile județului. Hey, și-a luat hartă. Fix cu primăriile din Olt. Nu, nu din banii de… diurnă, din fondurile Prefecturii Olt, pe directă. N-a zis omu’ că face ”radiografie socială și economică a județului nostru”? A zis! Și a mai zis și de viziune da’ mai ales de strategie pentru ”dezvoltarea economică rapidă și sănătoasă”. Iar pentru că această din urmă treabă care-l arde tare, n-are timp de pierdut să ia la pas județul așa că face turul cu degetul pe hartă. Ce, așa nu se dezvoltă județul?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!