Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

De ce să alegi un cazino online nou în 2022

05. ianuarie. 2022

Metatitle: De ce să alegi un cazino online nou în 2022

Metadescription: Te-ai întrebat vreodată care este alegerea potrivită – un cazino online nou apărut pe piață sau unul cu tradiție? Iată câteva dintre avantajele cazinourilor noi!

Avantajele de a te înscrie pe un cazino online nou în 2022

Alegerea unui cazino online potrivit ține de foarte mulți factori – preferința personală, nivelul de pregătire al jucătorului, oferta de sloturi online și jocuri de masă, bonusurile și programele de loialitate, licențierea, serviciul de customer support etc. Foarte mulți pariori aleg să se înscrie pe un cazino online cu tradiție, cunoscut pe piață, cu o activitate susținută de peste 10 ani – câteva exemple includ nume ca  888 sau Unibet.

Însă, grație competiției acerbe dintre operatori, pe piață apar periodic și cazinouri online noi. Acestea oferă o serie de beneficii distincte pariorilor și merită să le ai în vedere, mai ales dacă ești începător dar și dacă ești veteran, iar cazinoul la care joci în mod obișnuit nu mai este pe placul tău în 2022.

De ce să aleg un cazino nou în detrimentul unui jucător stabilit pe piață?

Cazinourile online noi vin de regulă cu oferte mult mai competitive pe piață, mai ales la lansare, pentru a atrage clienți și pentru a-și crea un renume, respectiv o reputație pozitivă. Multe dintre ele oferă platforme ultramoderne, optimizate pentru cele mai noi dispozitive mobile, ultimele sloturi din catalogul dezvoltatorilor de software ca NetEnt sau Microgaming, aplicații mobile dedicate sau chiar metode de plată inovatoare, cum sunt criptomonedele.

În plus, cazinourile noi se remarcă și prin bonusurile substanțiale pe care le oferă – pachete de bun venit, rotiri gratuite, pachete de retenție. Nu în ultimul rând, cazinourile noi au de regulă și un serviciu de customer support impecabil pentru a-și menține primii vizitatori mulțumiți și a-i determina să devină clienți pe termen lung.

Exemple de cazinouri online noi în România

#1 MagicJackpot

MagicJackpot este un operator de jocuri de noroc nou apărut pe piață, însă se bucură de prestigiu și încredere, fiind parte din Superbet. MagicJackpot a primit licența de funcționare din partea Oficiului Național de Jocuri de Noroc în anul 2021 iar, în scurt timp, și-a construit o reputație pozitivă. Operatorul oferă un pachet de bun venit substanțial de 1500 RON și 600 rotiri gratuite, dar și sute de jocuri de la dezvoltatori mari ca EGT, Pragmatic Play sau NOVOMATIC.

#2 Winbet

Asemeni MagicJackpot, și Winbet și-a făcut intrarea pe piața din România în 2021 și deține o licență de exploatare a jocurilor de noroc până în anul 2028. Scopul operatorului este de a oferi un mediu de pariere sigur și distractiv, astfel că pe platforma sa regăsim numeroase jocuri de cazino (sloturi, ruletă, blackjack), dar și sporturi virtuale. Winbet oferă un pachet de bun venit de 8000 RON și 1000 rotiri gratuite, dar și zeci de promoții sezoniere și un serviciu de asistență clienți prin live chat.

#3 Getsbet

Getsbet este un operator de jocuri de noroc care oferă două platforme diferite – una destinată pariorilor din agenții și una destinată pariorilor online. Operatorul a fost licențiat de ONJN în anul 2018, iar oferta sa se adresează atât jucătorilor la păcănele, cât și pasionaților de pariuri sportive.

Pe site-ul Getsbet suntem conectați în permanență cu ultimele evenimente sportive și avem acces facil la pariuri live, jocuri de cazino, sloturi de la EGT și zeci de promoții (pachete de bun venit, rotiri gratuite, bonusuri la alegere etc.).

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!