Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Cunoști aceste 5 sloturi online de la Amusnet?

30. decembrie. 2022

Cunoști aceste 5 sloturi online de la Amusnet?

De la cel mai bun cazino cu licență din România până la cel mai slab cotat, nu există nicio platformă de jocuri de noroc care să nu aibă în ofertă jocuri de la Amusnet. Aceasta este noua denumire a producătorului EGT, unul dintre cei mai populari pe piața de gambling.

Sloturi precum Shining Crown, Zodiac Wheel, Rise of Ra, Burning Hot sau Versailles Gold sunt în topul preferințelor pasionaților de păcănele, dar există și alte jocuri care merită să fie descoperite. Iată 5 păcănele Amusnet pe care poate că nu le cunoști:

EXTRA STARS

Este un joc cu fructe și șeptari, dar nu unul oarecare. Sunt două caracteristici pe care nu prea le întâlnești în alte sloturi cu această tematică. În primul rând, te vei bucura să vezi că steluța este magică. Pe lângă faptul că este Wild care se multiplică pe toată coloana, ea generează un Respin în care „rola sălbatică” rămâne fixă. În al doilea rând, combinațiile câștigătoare nu se formează doar de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, ci și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga. Așadar, sunt șanse duble de câștig.

În ordinea descrescătoare a valorii, simbolurile din „Extra Stars” sunt: 7, bananele, pepenii, strugurii, portocalele, prunele, cireșele și lămâile. Jocul nu are simbol Scatter.

BOOK OF MAGIC

Este timpul pentru o incursiune în lumea magiei, prin intermediul unui joc cu o grafică deosebită. Vrăjitorul, vrăjitoarea, fluturele, sceptrul și cufărul sunt simboluri de top. Valoarea lor se dublează dacă în combinația câștigătoare intră și un simbol Wild, care este pictograma cărții.

Cea mai importantă funcție specială este declanșată de oprirea pe grilă a trei simboluri Scatter, reprezentate de globul magic. Este vorba despre 15 rotiri gratuite în care orice combinație câștigătoare are valoare triplă. În timpul învârtirilor gratuite este folosit un set alternativ de role. În cazul în care pe ecran „aterizează” alte trei Scatter, primești 15 rotiri suplimentare.

DICE&ROLL

Amusnet a lansat și sloturi în care multiplicarea simbolului Wild nu se face doar pe verticală. De exemplu, slotul online Dice și Roll are un Wild care se răspândește pe toate pozițiile adiacente: sus, jos, la stânga și la dreapta. Dacă ai noroc ca pictograma ce reprezintă cele două zaruri să se oprească pe rola 3, atunci beneficiezi de simboluri sălbatice pe cele trei role din mijloc și ai câștig garantat.

Șeptarul este cel mai valoros simbol, urmat de clopoțel și de fructe: struguri, pepeni, portocale, prune, lămâi și cireșe. Orice rotire câștigătoare poate declanșa Jackpot Cards, un jackpot de tip Mystery.

AZTEC GLORY

Civilizația aztecă este prezentată în culori vii. Simbolurile reprezintă oameni, animale și păsări care trăiau în jurul piramidelor de pe continentul sud-american. Piramida este elementul central al acestui joc, îndeplinind dublu rol, de simbol Wild și de simbol Scatter.

Minim trei pictograme Scatter inițiază funcția rotirilor gratuite, zece la număr, în care unul dintre simbolurile din jocul de bază devine simbol special expandabil. Dacă acel simbol este unul cu valoare mare, atunci și câștigurile pot fi importante.

20 HOT BLAST

Este un joc cu câștiguri explozive… la propriu. Simbolul Wild este o bombă care se extinde pe toată rola atunci când intră într-o combinație câștigătoare. Slotul beneficiază și de mod colapsabil, care face ca simbolurile câștigătoare să dispară și să lase locul altora, în cadrul aceleiași rotiri. Mai mult decât atât, fiecare câștig consecutiv crește multiplicatorul.

Și aici apar fructe (portocale, prune, lămâi, cireșe), pe lângă alte simboluri specifice sloturilor „ca la aparate”, precum șeptarul, clopoțelul și mai multe tipuri de BAR. Simbolul Scatter este sacul de bani, care aduce cel mai mare câștig (până la de 500 de ori miza).

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!