Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DEȘI JUDECĂTORII I-AU DAT INTERZIS LA FUNCȚIA DE PRIMAR, OPRESCU ÎL GARANTEAZĂ(ÎNCĂ O DATĂ) PE ROTEA LA VITOMIREȘTI!

03. aprilie. 2024

Fostul primar al comunei Vitomirești, suspendat în mandatul trecut pe motiv de incompatibilitate, reținut, arestat și trimis în judecată (n.n. tot anul trecut) pentru mai multe fapte de corupție rămâne în cărți. Cărțile PSD Olt! A tăiat baronu și-a ieșit Rotea. #Uniți_pentru_viitor. Greu de spus ce fel de viitor, dacă unul tot ca trecutul, pe incompatibilități și corupție, sau nu. Cert este că la acest moment judecătorii îi interzic inculpatului să-și exercite profesia, meseria sau activitatea în exercitarea căreia au săvârşit fapta, adică primar sau consilier. Ultima încercare de a scăpa de măsura controlului judiciar instituită după eliberarea din aresta și plata cauțiunii de 100 mii euro, a eșuat chiar zilele trecute prin decizia Curții de Apel Craiova.

Dar cum fără penali(cu prezumție normal, până la definitivă) în funcții publice e dar un slogan de care și useriștii se dezic, Robert Rotea a primit undă verde de la PSD Olt să candideze pentru un nou mandat, tot la primăria pe care zic procurorii că a prejudiciat-o cu suma de 19.073.538 lei. Acuzațiile sunt de abuz în serviciu în formă continuată, cu consecințe deosebit de grave, luare de mită, fals material în înscrisuri oficiale, în formă continuată, complicitate la obținerea ilegală de fonduri, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, complicitate la fals intelectual și instigare la spălare a banilor.

Print

2 thoughts on “DEȘI JUDECĂTORII I-AU DAT INTERZIS LA FUNCȚIA DE PRIMAR, OPRESCU ÎL GARANTEAZĂ(ÎNCĂ O DATĂ) PE ROTEA LA VITOMIREȘTI!

  1. DEX :faraon 1.titlu purtat de regii Egiptului antic (care se considerau de natura divina și stăpâni deplini ai teritoriului și populației țării ). 2 (fam,iron sau glum ) țigan 3.eufemistic diavol .4. Numele unui joc de carti! Unde se încadrează?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!