Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OGLINDĂ, OGLINJOARĂ, CINE LIVREAZĂ CEL MAI UMFLAT SONDAJ DIN ȚARĂ? MĂDĂLIN, MĂRIA TA!

19. martie. 2024

Teoretic, sondajul de opinie este un instrument de cercetare sociologic, care permite acumularea informațiilor despre opțiunile oamenilor referitor la diferite subiecte, în perioada acesta, cele de ordin politic. Practic, de multe ori ele sunt aruncate pe piață în speranța că informatia din sondaje va modifica realitatea politica în directia dorită de cel ce le livează.

Faptul că, de ceva timp primarul de tristă amintire al Balșului, Teodsescu, rostogolește niște cifre aiuritoare care ajung chiar până la 70% (n.n.nici nu are pretenții… deloc….) intenție de vot în favoarea sa, e clar că ceea ce se urmărește este doar manipularea cetățenilor. Care intenție(n.n. de manipulare căci de vot este departe de ceea ce visează personajul) se traduce prin aceea că tu, cel care le ceri încrederea deși te-au mai refuzat o dată atât de tare încât te-au scos din cursă, le subestimezi inteligența jignindu-i grosolan. Posibil să se fi inspirat în acest ”demers” dintr-un sondaj prezentat în urmă cu patru ani, tot în pragul alegerilor locale, de echipa contracandidatului său, actualul primar. Ce-a omis Teodsescu însă este faptul că, la acel moment, a bătut casa cu masa -61% în sondaj, peste 57 la numărătoarea finală. Azi realitatea nu-i e deloc favorabilă, valul se menține iar el este tot acolo, mult sub val!

Dacă azi, pe același model din 2020, i-ar arăta cineva, spre exemplu, negru pe alb, sau roșu pe alb 62 iar pe galben 21, ce-ar face? Și-ar lua probabil lalele înapoi. Acasă, acolo unde stă de patru ani și unde, cu sigăranță mai rămâne încă patru. După, nu mai e nici măcar istorie. Cel mult, poate doar cel mai mare ghinion care a lovit Balșul vreodată!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!