Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ILINCA MĂREȘTE STOCUL DE CĂTUȘE AL IPJ OLT…

27. iunie. 2023

Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

Fie s-au uzat cele existente, deși cam greu de crezut având în vedere activitatea din ultimii ani a IPJ Olt concentrată mai degrabă pe numirea și schimbarea șefilor decât pe infracționalitate, fie se anunță o toamnă fierbinte iar Ilinca nu vrea să fie luat prin surprindere. S-a pregătit cu 50 de bucăți de cătușe noi, intrate deja în depozitul IPJ OLT din Str. Primaverii.

Produsul este destinat imobilizarii bratelor persoanelor retinute de catre efectivele ce apartin IPJ , IJJ si alte institutii abilitate care executa misiuni de interventie, ordine publica, prevenire si combatere a actelor teroriste. Rezistente, nu jucărie, normal, la coroziune, în mediu salin, își păstreaza caracteristicile funcționale ulterior supunerii la incercarea de cadere libera, de la inaltimea de (2+/-0.2). Așadar, nu prind ai noștri polițiști prea mulți infractori dar și când o fac, au garanția acum că nu mai scapă ușor, grație acestei achiziții făcută de Ilinca. Decât dacă au acces la a doua cheie…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!