Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GHINION LA PRIMĂRIA SLATINA: NU S-A MAI… «ÎNTÂMPLAT» NICI ÎMPRUMUTUL DE 100.000.000 LEI!

09. iulie. 2020

Pare că a cam scăzut rata de ”succes” a licitațiilor organizate în ultima jumătate de an de Părimăria Slatina prin primar Emil Moț! După ce zilele trecute a fost anulată cea privind Achiziția servicii de proiectare, asistență tehnică și lucrări pentru investiția de bază pentru implementarea proiectului Modernizarea, Eficientizarea, Extinderea Sistemului de Iluminat Public și Reabilitarea Instalațiilor Electrice din Municipiul Slatina, acum a picat și cea pentru creditul de 100.000.000 lei. A fost anulată pe motiv de lipsă ofertanți!

Data anularii: 27.04.2020 Motivul anularii: Aceasta procedura a fost anulata automat deoarece la data limita de depunere oferta nu au existat ofertanti care au depus oferta

Normal că urmează acum a doua încercare. Și a treia de va fi nevoie, până când se întâmplă. Păi de la împrumut să dea înapoi?!Doar e pe buget nu pe buzunar propriu. Și mai ales că aprobarea proiectului privind contractarea unei finanţări rambursabile interne în valoare 100.000.000 LEI în vederea realizării proiectelor de investiţiilor publice de interes local in municipiul Slatina, cu o maturitate de 15 ani, perioada de graţie fiind de 2 ani, a fost votat de consilierii locali pe repede înainte, în SEDINȚĂ DE ÎNDATĂ! Nu era încă stare de urgență în România pe pandemie- a fost instituită la câteva zile după- dar era urgență la Primăria Slatina. Pentru investițiile ce ’or să vină, odată și… odată!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!