Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LA ANIF, DUPĂ BUSI: BĂIATU’ CU SPĂLĂTORIA RĂMÂNE RACORDAT LA… IRIGAȚII!

11. iunie. 2020

Tot mai departe! Tot așa merge treaba. Cum a zis Vâlcov, așa fac toți! Pe semne că a zis o vorbă… mare, dar mai ales a lansat un indemn bun de urmat. Cum i-au mers lui jocurile după ce-a scăpat din cătușe, tot așa și celorlați. Dacă mai pui la calcul și faptul că mare parte din ”ceilalți” s-au aflat la un moment dat în cercul… apropiaților săi, nimic nu mai pare inexplicabil sau pură coincidență. Nici măcar faptul că după ce Florin Barbu a plecat de la ANIF(n.n. februarie 2020, din doi pași- primul de pe scaunul de director general, al doilea de pe poziția de adjunct făcut(postul!) la troc, și mai multe încercări eșuate de negociere pentru rămânere la butoane, atât ale vărului cât și ale lui nea Paul), băiatu’ cu spălătoria(click pentru… istorie!) a rămas racordat la contractele de la ANIF. Să dea viață agriculturii! E bun rău! Altfel, cu siguranță n-ar mai fi primit contracte din martie până în prezent. Vreo șase la număr numai la prima strigare(o primă vizualizare pe seap!). De unde mai pui că i-a luat chiar și fața lui Țițirigă, și el prin Wagramer Termo 2000 un alt abonat la ANIF în mandatul lui Barbu. S-au ”bătut” amândoi pe același lot și-a rămas să presteze lucrările de intretinere si reparatii în baza proiectului „Lucrari de I+R drum acces ( mal stang) canal aductiune CA0, din amenajarea Nedeia Macesu din cadrul Filialei teritoriale de IF Dolj – CARMIN POPSTAR PROD SRL. Evaluarea ofertelor s-a făcut pe data de 25 martie 2020(vezi foto pv).

Despre licitațiile la care a participat singur, deja nu mai încape discuția. N-ar fi putut ieși pe locul doi sau să piardă spre exemplu contractul ”Lucrari de intretinere si reparatii in amenajarile de imbunatatiri funciare din cadrul Filialelor Teritoriale ale Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare ” LOT 2 – Lucrari I+R la canalul de aductiune Vest, la punctul de priza si pe canalul de distributie a apei Iazul Morilor din amenajarea de irigatii Campia Buzaului Canal Vest aflat in administratia Filialei Teritoriale de IF Buzau”. Evaluarea ofertelor s-a făcut pe 10 martie când Barbu era deja… în teritoriu, chiar îl lansa pe piață alături de baron pe candidatul PSD Olt la Perieți(n.n. pentru o informare mai detaliată!).

Cum spuneam există continuitate pentru băieții deștepți chiar și după ”depesedizarea” în acte a ANIF-ului. Doar tonul face muzica, nu-i așa?! Cât timp mecanismul a fost bine pus la punct, chiar perfectat, lucrurile și mai ales atribuirile merg pe aceeași linie. Barbu nu mai e la butoane nu? Și atunci n-are cum să aibă cineva suspiciuni rezonabile că ar avea vreo implicare mai ales în ultimele, să zicem, șase contracte obținute de firma băiatului de la spălătorie…

Dacă-l întrebi, cu siguranță n-are nici cea mai mică idee despre activitatea societății respective. Că doar nu cere săptămânal extrasele… Nu, nuu! N-are Barbu treabă cum nu are spre exemplu nici nea Paul(n.n. Stănescu pentru gâsculițele care nu pricep, tot din categoria ”piață de desfacere!) vreun interes la ANIF sau pe la liberali, la Orban să zicem… Nici unul n-a mâncat usturoi!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!