Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CÂND BUSI ARE PROPRIA AGENDĂ! PENTRU CĂ POATE CHIAR ȘI LA TELEORMAN!

03. aprilie. 2019

S-au dus vremurile în care Busi făcea pe soldatul disciplinat. Azi se vrea pe cont propriu. Chiar și cu sabia deaupra capului… merge mai departe! Întocmai cum a zis când a ieșit pe poarta arestului mentorul său. Nu însă și pe mâna mentorului. Vâlcov a scăpat demult hățurile. De aici și mesajele transmite prin diverse canale să ajungă până-n fund la taxatoare că zilele lui Busi la conducerea ANIF sunt numărate. Poate da, poate nu, asta rămâne de văzut, până atunci însă Busi are propria agendă. Parte din ea sunt și lucrările primite de Țițirigă, la fel și acțiunea ”garoafa” pe stăzile Slatinei alături de Moț și Iancu.

În aceeași linie, a unei agende proprii, se încadrează și CARMIN POPSTAR PROD SRL . București sau Scornicești(n.n. fiecare alege ce sediu vrea, vechi sau actual…). La prima vedere pare doar o societate ca multe altele. Dar cum ne-am obișnuit deja- doar vorbim de ANIF, de contracte pe bani publici- niciodată nu e ceea ce pare. La fel și societatea în cauză.

Dacă te duci după fentă, așa cum vor unii să te trimită într-un moment în care se simt puțin șmecheri(doar puțin!) îl lipești pe ”băiatul cu spălătoria” de Adi Barbu. Paravan! Wow! Dacă mergi și mai departe(să fim în trend zic!) pe alte surse, ajungi la Busi. Prieteni! Hmmm… Dar surprizele nu se opresc aici tocmai din cauza a ceea ce spuneam la început, pe motiv de hățuri scăpate și mai ales pe motiv de ”pentru că Busi poate”! Poate chiar și în curte la daddy, Teleorman, locul unde va presta lucrări SC CARMIN POPSTAR PROD SRL în baza contractului ”Lucrari de intretinere si reparatii in amenajarile de imbunatatiri funciare din cadrul Filialelor Teritoriale ale Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare „Lot 2 Lucrari de reparatii in Amenajarea Mihai Bravu aflata in administarea Filialei Teritoriala Teleorman Neajlov, UA Giurgiu ”(Vezi). Valoare totală: 3996117,56 RON. Unicul și singurul ofertant, chiar lider de asocciere cu SC Condoar Păduraru și Energy Med Construct ca subcontractor(5%). Iar acesta este cel mai recent contract obținut, nu și singurul însă. Luna trecută și-a adjudecat contractul privind ”Reabilitarea și modernizarea stației de pompare S.P. Baza Galeșu, județul Constanța”(Vezi)- valoare totală finală a contractului 4 967 817,81 RON, autoritatea contractantă aceeași Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare , și un altul, tot în martie, ”Proiectare și execuție lucrări de modernizare a infrastructurii secundare de irigații, a clădirilor aferente stațiilor de pompare și/sau racordare la utilități, în localitatea Gura Padinii în cadrul proiectului Modernizare sistem de irigatii OUAI RACARI”(Vezi), în valoare de 4269855 RON, autoritate contractantă – Organizatia Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii Racari (O.U.A.I. RACARI).

Asta înseamnă să mergi mai departe!!! A luat Vâlcov, a luat și Oprescu, păi și dreptul lui de șmecher?

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!