Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OLTUL, PIAȚĂ DE… ”DESFACERE” PENTRU STĂNESCU!

10. iunie. 2020

De la predarea oficială a ștafetei la conducererea organizației Olt a PSD lui Oprescu, fostul președinte, azi secretar interimar la centru’- vorba aceea… altă ligă, alte cercuri, alte aspirații!- Paul Stănescu a poposit tot mai rar printre muritorii de la Olt. Ce-i drept nici n-a mai fost cazul de vreo intervenție cu arma la picior și nici că înainte de ”schimbul” oficial din ianuarie și-ar fi tocit prea mult tălpile la pantofi prin teritoriu. L-au mai văzut așa răzleț, din joi în paști pe la team buildinguri-le de la cortul de pe Grădiște. Cel puțin de la izbucnirea pandemiei, s-a izolat la centru, pentru că așa cum spuneam acolo se dă ora exactă, de acolo semnal în teritoriu, aici unde și-a lăsat oameni de bază, oricând în poziție de drepți, chiar și atunci când trebuie să acționeze… strâmb! Cât timp se suspun și mai ales se execută va fi liniște! De altfel, supunerea i-a și recomandat pe finu’ și nașu’ să ducă mai departe organizația PSD Olt pe cele mai înalte culmi ale sondajelor! De data aceasta cu responsabilitate directă! Că doar nu credea cineva că s-a sacrificat domn’ președinte pentru binele celor doi! Păi nu am stabilit deja că stau cuminți în teritoriu cu ochii pe televizor să afle ce face șefu’ cum au făcut-o după fiecare cec în alb când Stănescu a pus-o de vreo răscoală în partid sau de-o scrisoare… pierdută?! Stau până la noi ordine și îi privește pe fiecare în parte pe unde vor scoate cămașa la un anume punct… T0!

Ultimele directive au venit odată cu cea mai recentă apariție a lui Stănescu în Olt, chiar in prima zi de relaxare, bineînțeles la CJ Olt, unde rând pe rând au venit lupii tineri la raport sau apel, după caz. Pentru că pare că Oltul a devenit azi, sau mai bine zis a rămas cum spun unii buni cunoscători ai ”mecanismelor” interne, o bună ”piață de desfacere” pentru Stănescu. S-au grăbit unii ca fata mare să-și frece mâinile de bucurie că odată cu renunțarea la funcția de președinte al PSD Olt și-a luat jucăriile și-a plecat. A plecat, e drept, dar jucăriile au rămas tot aici. Și nu facem referire la faptul că la alegerile parlamentare- când va fi să fie organizate- locul întâi la Senat nu e asigurat pentru domn’ președinte! Dacă nea Paul dorește, poziția și bineînțeles mandatul le va avea pe viață! La alte ”jucării” făceam referire. Spre exemplu la un alt fin, nu de președinte ci de chestor de data aceasta. Cătălin Spătaru- General Trust! Cum lucrează el azi în județul Olt, fie că e vorba de contracte de la CJ Olt, fie că e vorba despre cele pe buget local de la Primăria Slatina,n-a mai făcut-o de pe vremea când nașu’ se instalase șef la IPJ Olt. Așa bună e piața, că tocmai ce-au aprobat în ultima ședință consilierii slătineni Proiectul privind aprobare Plan urbanistic zonal referitor la „MONTARE INSTALATIE PREPARARE MIXTURI ASFALTICE LINTEC CSD 1500/4 “, în municipiul Slatina, str. Tudor Vladimirescu, F.N.

Pe înțelesul tuturor, stație de asfalt proprietate General Trust! Dacă tot curg lucrările să fie și matera primă de la aceeași sursă, prin urmare, același cont în care vor intra și banii de la cea mai caldă adjudecare. De la celălalt municipiu al Oltului, Contract ”Lucrari de reparatii si întretinere strazi, alei, trotuare si parcari în municipiul Caracal”, fonduri bugetare bineînțeles, ”oferta cea mai scazuta: 33061814 / Cea mai ridicata oferta: 35810101 luata in considerare”!!! În lini mari, proporționale cu sumele din contracte- la fel de mari, cam așa se desfășoară General Trust în Olt!

Toată lumea mulțumită! Inclusiv Stănescu! Cel puțin pe linia asta! Sunt în derulare și altele, unele mai noi, altele mai mai vechi cum ar fi spre exemplu ”cârciuma” din parcul de la unitatea militară! Dacă n-ar fi lovit pandemia ar fi lovit sigur afacerea! Rezervat Matra! Omul cu laptele și cornul, cu merele care au devenit pere- detalii neinteresante cât timp banii nu s-au pierdut. Ar fi vrut chiar și Dumi să vândă cico în parc spre exemplu, dar… ghinion: se va face voia lu’ domn președinte! Cel cu ordinul, cum ar spune unii cu hățurile, și nici pe departe cei cu funcția în acte- fie că vorbim de președinte sau de executiv! Ei, deocamdată încă la muncă, la procente, și mulțumiți cu ce rămâne! Între noi fie vorba, ”ce rămâne” nu e deloc de aruncat, puțin nici atât! Duce bugetul…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!