Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LINIA ROȘIE! BUSI DE LA ANIF S-A REPROFILAT PE… GAROAFE!

04. martie. 2019

Când ești posesorul unui salariu consistent grație funcției în care te-au uns niște unii, unicul tău merit fiind acela de soldat disciplinat, și peste noapte te trezești că vrei să ieși din tipar(pentru o mai bună înțelegere- tiparul pulifriciului veritabil!) și mai mult vrei să joci la ambele capete având mult prea multă încrede în inteligența ta subestimându-i pe cei din jur ai mari șanse să o dai de gard. A se vedea Florin Ionuț Barbu, director general ANIF! Susținut de Vâlcov ca înlocuitor al lui Adi Barbu(Panadria) se pare că pentru Busi urmează o perioadă cu mari emoții. Tocmai când își făcuse planuri mărețe de viitor ce duceau spre o candidatură la parlamentare în 2020(e înscis de mult la listă!), de aici și jocul la două capete- unul cu Vâlcov pentru menținerea în funcție la ANIF cel puțin până la alegeri și celălalt cu Oltul Puternic(a se citi baronu’) pentru un loc pe lista PSD Olt- s-a deschis ușa toboganului! A călcat pe bec(linia roșie!)! Așa se întâmplă când îl încurci de exemplu pe Țițirigă cu Deaconu și în loc să ”câștige” contractul SC Aceti îl obține SC Wagramer(e doar un singur exemplu, nu și unicul!)! Vii la Slatina, cobori de la înălțimea funcție de șef al ANIF direct pe bulevard și dai cu garoafa în stânga și-n dreapta în spatele lui Moț. Cum jocul s-a încheiat iar de la Vâlcov aștepți din clipă în clipă doar ordinul de schimbare nu-ți rămâne decât să te concentrezi pe Oltul Puternic în speranța că aici ai loc de întors și chiar sanșe să capeți un mandat de deputat.

Ce scapă însă Busi din vedere e că însuși Oltul Puternic(a se citi din nou baronu’) e în tatonări și are mari șanse să rămână în 2020 doar cu… garoafa! Consilierii știu de ce!

P.S. La Direcția Economică există titular cam greu de dus din funcție pe motiv de dosar Tribunalul Gorj- inculpat Vâlcov, inculpat Calotă Elena!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!