Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CU BUSI LA ANIF, ȚIȚIRIGĂ E PE VAL! ȘI VALUL PE CONTRACTE!

26. iunie. 2018

De la Toma încoace, continuând cu Vâlcov, apoi Stănescu și azi Oprescu, s-a dezvoltat în Olt o nouă specie intitulată oameni de afaceri. Sunt dintre cei făcuți la comandă, de nevoie, nu au nici o legăură cu noțiunea de afacere, dar se execută la primul ordin fără să clipească. De gândit nici atât pentru că e lucru stabilit, are cine să o facă pentru ei. Majoritatea s-au dovedit a fi șoferi de încredere iar asta i-a recomandat să fie avansați în posturi de administrator de firmă. În special de construcții, pentru că aici sunt contractele, de aici vin banii dumneavoastră!

Un exemplu elocvent este nimeni altul decât umbra baronului, Țițirigă. Am aflat-o de curând: e pe val bine! Zic cârlanii. Și nu aruncă doar vorbe, vin și cu dovezi. Cea mai recentă este contractul pentru Reabilitarea amenajării de irigații Terasa Corabia. Valoarea estimată a contractului este de 40.491.361 lei(fără TVA), din care serviciile de proiectare și asistență tehnică – 750.400 lei fara TVA; valoarea estimată pentru execuția lucrărilor : 39.327.937 lei (fără TVA), la care se adaugă organizare de șantier, în valoare de 413.024 lei(fără TVA). Autoritatea contractantă este, ce să vezi, chiar Agenția de Îmbunătățiri Funciar. Dacă nici Busi nu e prietenul oamenilor de afaceri făcuți la apelul bocancului, atunci pentru ce ar mai fi ținut în funcția de director?

Pe aceeași linie a… coincidențelor, nici o altă societate cu excepția Wagramer termo 2000, nu s-a arătat interesată de acest contract. O singură ofertă fiind depusă, nu avea cum Țițirigă să iasă pe locul doi. Cu atât mai mult acum când deja joacă în altă ligă, doar e nașu’ lu finu’!
P.S.De reținut: ce e val, ca valul trece!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!