Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MINEL PRINA, LA RAHOVA PE ÎNCHIS, LA CONTRACTE PE… DESCHIS!

29. mai. 2024

N-a obținut Minel Prina schimbarea regimului de detenție stabilit de comisia de la Penitenciarul Rahova după perioada de carantină deși l-a contestat în instanță dar totuși are și motive de bucurie după gratii. îi merg businessurile.

Nu curge cum se întâmpla odinioară, chiar și după condamnare când fugar fiind în Italia era bine racordat la contractele pe bani publici, dar totuși pică. Cu fiul lăsat la conducerea SC ALPHA MAAP CREATIONS SRL, Prina reabilitează sediul schelă din Potcoava de 2.109.840.91 RON. Rămâne în continuare legat și la Compania Naținală de Investiții de unde, ca parte dintr-o asociere de opt firme,a obținut contractul de ”proiectare, executie lucrari si asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada executiei lucrarilor pentru obiectivul de investitie: „Reabilitare si modernizare Dispensar uman in sat Cungrea. E drept valoarea e mult mai mică, 1.645.890.69 RON, dar cum spuneam, încă pică.

Așadar, dacă pe latura penală nu par să se alinieze deloc astrele în ceea ce-l privește pe fostul primar al Slatinei, mai ales după ce DNA a obținut repunerea pe rol a apelului în dsarul de corupție în care pe fond s-a dispus încetarea procesului penal pe prescripție, pe contractare este încă în joc!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!