Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OFICIAL(DOC): MOȚ L-A TRIMIS PE STĂNCIOIU SĂ NUMERE PLĂCUȚELE! SUEDEZE?!

28. iulie. 2021

Ceea ce în urmă cu două săptămâni era doar o informație pe surse(PMS- FAZA PE ATRIBUȚII SAU CARE PE CINE…), se confirmă azi oficial: la PMS s-au produs… permutări de atribuții.

Începând cu 12 iulie 2021, Moț l-a trimis pe viceprimarul Claudiu Stăncioiu să numere plăcuțele. Nu cele suedeze, acestea, zic voci că și le împat reciproc în ultima perioadă iar scorul e destul destrâns. E vorba de plăcuțele cu numerele de la casele din municipiul Slatina. Și asta după ce Direcția Administrare Patrimoniu a intrat în vizorul procurorilor DNA urmare a achizițiilor făcute în pandemie(n.n. momentan!), sub atenta supraveghere a lui Stăncioiu. Pentru că, potrivit dispoziției primarului Nr. 139 din 11.11.2020, viceprimarul Georgel – Claudiu Stancioiu a fost delegat să ”ia masuri pentru asigurarea executarii §i executarea in concret a activitatilor din domeniile prevazute la art. 129 alin. 6 lit. ”a” §i lit. ”b” §i la art. 129 alin. 7 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, atributii care sunt puse in executare prin intermediul Serviciului Public Direc^ia Administrare Patrimoniu”.

Dar, i s-a… înfundat! Delegarea! Atribuțiile care țin în deosebi de Direcția Administrare Patrimoniu au revenit acum direct primarului(n.n. ghinion Vâlceleanu care aștepta ca mortu’ colacul!) care le-a comunicat chiar în ziua respectivă angajaților că începe… curățenia! Pe ce-a fost… e bine făcut, ridicat pe proces de procurori, înregistrat cu număr urmat de P(n.n. de la penal!), parte trecut de la urmărirea in rem la persoane, altele încă în cercetare. Totuși, să nu ne ducem după fentă pentru că încă nu e cutremur, e mai degrabă reglare…

Vicele retrogradat urmează acum să se ocupe de ”asigurarea executarii si executarea in concret a activitatilor din domemul nomenclaturii stradale” și ”din domeniul atestarii ediflcarii constructiilor”. Celelalte prevederi ale Art.2 din Dispoziția nr. 139/11.11.2020 au… picat!

PRIMARUL MUNICIPIULUI SLATINA DISPUNE! Pentru niște unii care n-au înțeles și-au scăpat cu mâna dincolo de cot! Ghinion… acum numără plăcuțe!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!