Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PMS- FAZA PE ATRIBUȚII SAU CARE PE CINE…

15. iulie. 2021

Pare că s-a schimbat modificare la atribuții. Momentan pe surse pentru că la Primăria Slatina administrația Moț păstrează tradiția și merge pe aceeași transparență ZERO pe care a mers și Vâlcov! Greu cu actualizarea mai ales pe dispoziții care îl vizează direct pe primar sau cei doi viceprimari- chestiuni de concediu, de atribuții!

Așadar, momentan e greu de spus dacă decizia primarului luată la începutul săptămânii de a prelua el însuși frâiele de la Patrimoniu este una pe hârtie sau doar verbală, cum la fel rămâne de văzut și dacă ea va fi de durată sau doar până trece… ceasul rău ori pentru o ”curățenie” pe repede înainte”(n.n. nu de primăvară ci din alte motive ce stau să scoată capul mai devreme decât și-ar fi dorit niște unii, și în rândul personalului ”vorbăreț”). Cert este că azi s-a întâmplat o adevărată minune. Edilul a ajuns personal la Patrimoniu! A doua oară de când PSD Olt l-a făcut primar la Slatina pe Emil Moț.

Păi cum, doar Caracalul cu minunile? Se întâmplă și la Slatina și se aude că sunt abia la început. Că distracția abia acum urmează… Vedem, vorbim!

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!