Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FINUL KETY-IARNA CAR ȘI VARA …AEROTERMĂ!

19. mai. 2021

Instutuții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sînt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici… la CSM Slatina!

Pe consecvență! Am mai spus-o și-o #susținem: mare gospodar finul Kety pus de nașu’ Moț să administreze Clubul Sportiv Municipal Slatina cu toate ”anexele” sale. După ce în urmă cu o lună se lupta de zor cu o freză pentru zăpadă fără… zăpadă(CLICK), acum, că temperaturile au ajuns să depășească în medie 20 grade C, e fiert pe achiziții echipamente pentru incalzire vestiar fotbal. În timp ce pe Dumi l-a lovit în plex căldura care ”a dat dintr-o dată” încât tot municipiul e DUS(CLICK), câțiva pași mai spre periferia Slatine spre Craiova, la Kety, termometrul nu s-a… actualizat!

Pe cale de consecință, pe directă, a achiziționat un radiator și-o aeroterma electrică.

I-a tăiat oare nașu… subvenția? Pentru căldură bineînțeles! Că la Dumi s-a redus bugetul e limpede în… peisagistică de ce și pentru ce se pregătește dar și la finu’?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!