Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FINU’ KETY S-A ÎNCURCAT ÎN FREZĂ: S-A CULCAT CU EA, S-A TREZIT FĂRĂ…

17. martie. 2021

Instutuții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sînt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici… la CSM Slatina!

Gospodar tare fără doar și poate directorul de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Da, chiar el, chiar dacă nu pare, finul primarului cu siguranță că folosește vorbele din popor ca izvor de… inspirație în gestionarea instituției pe care nașu’ i-a dat-o pe mână. Dar mai ales în gestionarea bugetului! Și d’ aici, din înțelepciunea populară, știe Cătălin Ilie că omul gospodar își face iarna car și vara sanie. Lui nu-i trebuie car, nici măcar alegoric, pentru că are auto al instituției(n.n. din nou, fie slăvit numele nașului și mai ales bunăvoința… financiară- fondurile vin de la PMS(!!!)) la dispoziție oricând și pentru oriunde. Nici sanie din lipsă de zăpadă în toată această perioadă. Îi trebuie însă freză! Nu, nu, nu-i dă bretonul în ochi, e ok, are câmplul vizual… clar! Freză pentru zăpadă! Tot aia de la sanie, care nu e da’ aia e! Freză trebuie! A căutat, a și găsit fix ce căuta-HYMALAIA 602, motor Loncin, 4 timpi, 7 C.P., benzina, viteze 6 inainte si 2 inapoi, etc. – 3.326,89 Ron fara TVA bucata, ofertă acceptată de ambele părți pe 12.03.2020. Vezi foto,oficial, SICAP, regulamentar dar mai ales deontologic!

Numai că finul Kety s-a culcat cu freza în coșul de cumpărături și s-a trezit dimineața fără ei. Concret, la câteva zile distanță. Pe același SICAP, a refuzat freza! Vezi foto, la fel de deontologic!

E drept că nu e timpul pierdut și nici nu e exclus ca zilele următoare să apară și o a treia variantă pentru aceeași freză însă, oare ce-a dus la schimbarea modificării în câteva zile? Oare vreun vis urât la domn director, oare ”temperatura” din ultimele săptămâni de la Primăria Slatina l-a făcut și pe el să aibă ceva emoții la achiziții, mai ales cele directe, sau pur și simplu doar și-a dat seama că afară nu ninge ci doar plăuă iar pentru asta are barcă CSM-ul în dotare(n.n. chiar cu ancoră nouă cu umbrelă, nu orice, sîc!!!). Așteptăm, urmărim… cu ochii pe freza lui Kety!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!