Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MISIUNE ÎNDEPLINITĂ: FRATELE LUI MOISIU, FĂCUT FUNCȚIONAR LA PRIMĂRIA SLATINA, AVANSAT PE CONTROL LA AJFP OLT!

10. mai. 2021

În noiembrie anul trecut Primăria Slatina scotea la concurs un post de inspector în cadrul Biroului Evidență domeniul Public și Privat. Aparent un concurs banal. În fapt, o mutare din categoria #familia tradițională- reîntregire! Pentru că doar un singur candidat s-a înscris la concurs, bineînțeles declarat admis la punctaj, nimeni altul decât fratele şefului Direcţiei Management din cadrul PMS, Leonid Moisiu, recuperat la rându-i de primarul Moț după ce a fost pus pe liber din poziția de șef al ANFP(n.n. promovare marca Vâlcov!).

Cum consemnam la vremea respectivă(CLICK), Primăria Slatina nu a fost decât o ”escală” în drumul lui Laurențiu Moisiu de la Brașov(n.n.domiciliul) la Slatina(n.n. locul de muncă), pe motiv de necesitate dobândire calitaate de funcționar public. Ceea ce s-a și întâmplat, astfel că, la doar câteva luni, Moisiu a ajuns la destinația finală. Mai exact la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt, instituția unde prestează și de unde încasează azi. Și nu oriunde, ci la control, să fie bine să nu fie rău!

Print

2 thoughts on “MISIUNE ÎNDEPLINITĂ: FRATELE LUI MOISIU, FĂCUT FUNCȚIONAR LA PRIMĂRIA SLATINA, AVANSAT PE CONTROL LA AJFP OLT!

  1. Domiciliu in Brasov, firma in Brasov si o alta in Arges, combinat cu un loc de munca in controlul fiscal la Olt, cum se vede acest lucru ? Sa intelegem ca aici s-au dus o parte din banii familiei largite Moisiu ?

  2. Să-i fie de…. PDL… Cine poate, oase roade!
    Dar cu noi cum rămâne, Moisiule? Ești omniprezent sinu știi (faci) nimic!
    Rușine ai?
    Familie ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!