Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FAMILIA TRADIȚIONALĂ: MOȚ REÎNTREGEȘTE ÎNCĂ O FAMILIE PE ȘTATUL DE PLATĂ AL PMS!

18. noiembrie. 2020

#familia tradițională! La fel de tradiționlă ca și cele din Primăria Slatina. Avem, spre exemplu, pe ștatul de plată set soț-soție familia Vâlceleanu, un altul familia Buleandră și să tot mai găsești dacă intri profund pe analiza organigramei. Așadar… se poate! Se mai poate și în continuare pentru că abia ce-a poposit din nou la Slatina nimeni altul decât fratele lui Moisiu, şeful Direcţiei Management din cadrul PMS.

Este vorba despre Laurențiu Moisiu, fost director la Ambualnta Olt, cel care a lăsat Slatina și Oltul în urmă la scurt timp după campania din 2012 când a fost unul dintre contracandidații lui Vâlcov din partea PP-DD. La fel cum fratele acestuia a fost recuperat, din nou de Moț, după ce Dăncilă l-a demis de la ANFP-ul unde îl cocoțase Vâlcov ca șef, azi și a doua bucată(n.n. pentru completarea… setului) ajunge la PMS! N-a fost să ajungă în 2012f ca primar, i-a ieșit acum ca… inspector! Să fie pentru… mai departe căci pare că la Slatina e doar o mică escală spre o altă direcție.

Print

One thought on “FAMILIA TRADIȚIONALĂ: MOȚ REÎNTREGEȘTE ÎNCĂ O FAMILIE PE ȘTATUL DE PLATĂ AL PMS!

  1. Ati uitat de doamna Lorena Moisiu, consoarta domnului (Stefanescu, conform arhivelor CNSAS) Moisiu Leonid. Aceasta nu este acasa asa cum spera multa lume, este tot sefa la Clubul Pensionarilor, din subordinea Primariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!