Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FUM ALB: OPRESCU PARIAZĂ PE ANGELA NICOLAE ÎN LOCUL LUI STANA LA SJU SLATINA!

22. aprilie. 2021

S-au încheiat căutările, s-a bătut în cuie: de săptămâna viitoare, la încheierea interimatului, Stana părăsește biroul de manager și revine la RUTA. În locul lui va fi instalată, cum de mult i-a fost pohta(acutizată după ce a fost eliberată din funcția de prefect!) Angela Nicolae,  șefa de serviciu resurse umane din Consiliul judetean Olt.

Așa cum am arătat încă de la începutul anului când au… ”demarat” căutările viitorului manager după ce Rotea a devenit primar la Balș, încă de la început ”paleta” a fost limitată.

Pentru că așa se întâmplă când alegi să conduci într-un cerc restrâns din care fac parte doar o mână de oameni de timpul yes men bineînțeles și mai ales când nu lași ca la umbra ta să crească nici iarba. Cum s-a demonstrat în ultimii ani, sau mai bine zis cum au dovedit liderii partidelor politice din Olt(n.n. fie că vorbim de PSD, fie de PNL, aceleași metehne) nu mai există eșalonul doi sau trei, nu se mai caută manageri(n.n. indiferent de instituție) în rândul activului- pe competențe, ci toate numirile se fac din zona ”cuminte”, adică a acelora care lustruiesc clanțele sau adună cele mai multe scame. Și atunci ai parte de o astfel de situație, în care să alegi rău cel mai mic și nici pe departe omul competent.

Așadar, Floreanu, cel care până săptămâna trecută era cotat cu cele mai mari șanse să preia managementul Spitalului Județean Slatina a aflat deja că principala ”recomandare””- curea de transmisie- se poate dovedi ulterior o armă cu două tăișuri, vulnerabilă, chiar ușor de manevrat. Angela Nicolae deja își pregătește bagajele, i s-a adus la cunoștință faptul că este aleasa! A rămas Dan Stana. Nu știe, dar va afla oficial săptămâa viitoare. Încă speră, ba chiar pare convins că va avea continuitate și parțial are dreptate: continuitate dar pe vechiul post, de la RUTA, cel înființat special pentru el.

Azi, la Spitalul Județean de Urgență Slatina e liniștea dinaintea furtunii. Haosul provocat de pandemie va fi de săptămâna viitoare… ”pistol cu apă”.

Va urma!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!