Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MISIUNE DIFICILĂ: SE CAUTĂ MANAGER PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA!

13. ianuarie. 2021

Cu pandemie sau fără, cu restricții sau pe lângă restricții, fără mască la ochi însă și fără mănuși, se impune numirea unei conduceri la Spitalul Județean Slatina. Nu de mâine ci de ieri! Și nu o spunem noi, o demonstează ultima perioadă în care gasești tot mai mult haos și tot mai puține măsuri manageriale, medicale și chiar de personal. De la plecare lui Rotea se tot caută în primul rând manager. Iar, și iar, să treacă localele, să treacă parlamentarele, după ce tăiem porcu’(vorba lui Stănescu) să urcăm și schiurile în pod după vacanță! Au trecut toate! Căutările, zic unii, continuă! E greu! Într-adevăr când ai plaja de lucru redusă la cateva nume… ce să tai, ce să rămână? Dintre Dan Stana, Cosmin Floreanu sau Angela Nicolae, să pui mâna pe unul și să zici ăsta-i alesu e cam la fel ca și în fața unei boli. Ori ești precaut, ori ești prost!

Să-l lași pe Stana în continuare manager e una dintre cele mai proaste glume. Să facă ce? Liste de angajări? A mai vrut! De fapt, a și făcut dar, ghinion, n-au primit bun de tipar de la… împărăție. Să-și facă în continuare imagine? Se poate înscrie pentru asta la un casting de modele și dacă-l trece, poate ajunge pe podium deci… imagine! Altfel, să rămână cu loc de muncă așa cum i-a fost făcută promisiunea, să-i fie lăsat locul de parcare al managerului, chiar și biroul dacă-i place omului atât de tare. Îi pot da chiar și plăcuța…

Angela Nicolae pentru ce? Poate pentru haosul, ultimul căci au mmai fost în timp având în vedere că în ultimii ani a fost trimisul special al CJ Olt pe parte de… personal, creat la începutul lunii noiembrie când pe fondul pandemiei, a apărut prima criză de personal în special pe secția Infecțioase. Sau pentru că fost prefect de scurtă durată și, cu toată dragostea, de tristă amintire(n.n. de amintit doar scena de la Caracal din fața casei lui Dincă!!!). ori pentru că poziția de la CJ Olt nu o împlinește pe măsura competențelor domniei sale? Lăsați! Altul la rând!

Ultimul dar cu șanse din ce în ce mai mari de a fi primul pe listă, Cosmin Floreanul. De la partid normal luat și făcut director financiar contabil. Că tânăr, că șef al tineretului PSD că… nici o legătură cu manageriatul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Ar fi una cu administratorul spitalului, respectiv CJ Olt. Sau mai bine zis cu președintele. Floreanu este una dintre cele mai bune curele de transmisii. E drept, e bună și o astfel de ”abilitate” dar ideea de a pune un manager nu ar trebui să fie aceea de a-ți transmite ție problemele cu care se confruntă unitatea spitalicească, ci de a le rezolva! Ori cu privire la acest ultim aspect… să facă Floreanu ce? Să rămână cel mult director exconimic. La fel, pe principiul… nimeni nu e lăsat pe bară!

Este așadar misiune dificilă cu numirea unui managerl la Spitalul Județean Slatina(n.n. asta fără a pune la calcul că pe lângă manager în echipă e nevoie și de medical și de alți oameni competenți în celelalte funcții de conducere!). Și nu pentru că ar fi Rotea de neînlocuit, să rămânem totuși realiști, ci doar pentru că variantele de lucru luate în calcul sunt… limitate! Domn’ președinte, depășiți puțin, nu mult, gașca din prima linie. Și mai jos sunt oameni competenți chiar dacă nu adună scame sau lustruiesc lanțe!

Print

One thought on “MISIUNE DIFICILĂ: SE CAUTĂ MANAGER PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!