Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FESTIVAL DE COMENTARII NEGATIVE PE PAGINA LUI VOICULESCU!

05. aprilie. 2021

Prima ieșire publică la o televiziune centrală a lui Voiculescu de la preluarea mandatului de senator a reprezentat mai degrabă prima ieșire din… decor! Decorul pandemiei, în care, în timp ce Guvernul PNL(n.n. propriul partid!!!) strigă din toți plămânii pro vaccinare, apare Voiculescu, în calitate de senator și dinamitează toată această campanie. Nu doar că anunță în premieră ”din ședința internă” intenția de a se acorda facilități pentru vaccinați, dar adâncește și mai mult neîncrederea în vaccin vorbind despre ”riscurile” pe care ți le asumi când accepți să-ți fie administrat.

Trebuie încurajată vaccinarea și trebuie… și am discutat chiar și la ședința Biroului Executiv de luni, trebuie cumva stimulată vaccinarea și cei care se vaccinează să aibă anumite beneficii față de cei care nu s-au vaccinat. Pentru că nu este normal ca eu sau dumneavoastră, sau cei care s-au vaccinat să-și asume niște riscuri făcând aceste vaccinuri(!!!) și ceilalți să nu se vaccineze și să aibă aceleași drepturi ca unu’ vaccinat.

Voiculescu nu doar că nu a încercat o ”modelare” a declarației inițiale, dar a insistat pe ea și chiar a întărit-o ceea ce a stânit un val puternic de reacții din partea internauților. Atât de mare și mai ales negativ a fost… valul, încât nici activul de partid n-a reușit să-i țină piept. E cert că nici nu s-au călcat pe… tastatură liberalii de la Olt să suțină declarațiile lui Voiculescu, semn că nici măcar aceștia nu-i împărtășesc poziția.

Cam așa se întâmplă când ții morțis să și… semnalizezi:

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!