Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

”DEL GUSTO” LA PAVILIONUL DIN PARCUL TINERETULUI! CINE A ZIS CĂ NU DUDUIE ECONOMIA PE PANDEMIE?

24. martie. 2021

Ghinion! De neșansă, cum ar zice unii. Dar, dovedit lucru, nu s-a inventat încă obstacol pe care să nu-l sară unii. Până la urmă îl și ocolesc la nevoie că doar nu există nici măcar lege penală fără… portiță de salvare. Cum ar fi fost, spre exemplu, ca pandemia să-i stea în cale lui Lucian Ionescu (n.n. pentru prieteni  Lucică Nas- Matra)?! Ar fi fost… contra naturii! Sau mai grav, contra ordinului președintelui de facto al PSD Olt, Stănescu! Dacă a pus omul(n.n. mai exact ginerică) ochii de exemplu pe ’’Pavilionul central” din incinta Parcului Tineretului din Slatina, al lui e și cârciumă să fie(n.n. se dă și prietenul Dumi la o parte, prietenii știu de ce!!!). Ca o paranteză, sau mai bine spus în atenția unora care-și fac singuri goange, despre fericitul ”investitor” consemnam(n.n. e drept, pe surse!) cu mult înainte să fie aprobat ș proiectul de inchiriere! Vezi link!!!

S-au lungit, e drept, puțin mai mult decât anticipaseră unii, formalitățile cu hotărârea de închiriere, licitația, etc dar sunt chestiuni de detaliu și atunci ca ”detalii” au fost rezolvate. Pentru că, așa cum spuneam, pandemie, pandemie, da’ trebuie să duduie de undeva și economia. Să o lăsăm să moară? Să se strice laptele, cornul sau para, să se altereze mezelul în vitrină sau, și mai grav, să privăm cetățeanul del guso italioano? Vero?! Il gusto non viene discusso, viene eseguito!

Și s-a executat primarul Moț! Imediat după starea de urgență, când mai monta un dispenser într-o scară de bloc, mai o mănușă sau o mască, și-a făcut edilul timp să inițieze Proiectul de hotărâre Nr.156 ”referitor la: inchirierea prin Iicitatie publica, a unor spatii din cadrul imobilului ’’Pavilion central”, situat în municipiul Slatina, in incinta Parcului Tineretului din strada Tunari nr. 1A” Supus spre aprobare, votat, organizat și licitație pe repede înainte(n. să dezvoltăm Slatina, nu din alt motiv!!!), doi ofertanți la număr(pe principiul ”și eu și tata”) și gata! Dar pandemia a continuat! După starea de urgență s-a tot prelungit starea de alertă, interdicțiile impuse de la Capitală au lovit din plin mai ales unitățile de alimentaație publică și-n atare condiții a intrat în stand by și… pavilionul. Până de curând când s-au turat motoarele- retușuri la clădire, mobilier corespunzător, ba chiar și firma la mare vedere. Gata, gata să se zică ”poftiți, vă rog!” când, din nou, ghinion: Slatina a intrat în scenariul roșu ceea ce face ca azi restaurantele și cafenelele să fie închise la interior. E drept se poate livra spre clienți, dar nu se consumă în incintă ci… în parc pe bancă! Important e să fii perseverent și mai ales să ai linie directă pe… armetică!

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare!🤔

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!