Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VICTIMIZAREA, BOALĂ GREA! VICELE DE LA SCORNICEȘTI, PE URMELE ȘEFULUI POLITIC ÎNGENUNCHEAT: SE IA LA TRÂNTĂ CU NIȘTE… FIȚUICI!

03. septembrie. 2020

Când a fost scos din anonimat și susținut pentru a ocupa funcția de viceprimar la Scornicești de fostul președinteal PNL Olt, din păcate plecat prea devreme dintre noi, candidatul de azi, Daniel Tudor, era prezentat ca un tânăr de viitor. Cu perspective, ce părea, cel puțin atunci, că… promite! Pare însă că doar… părea. Posibil ca între timp, de la momentul 13 octombrie 2017, poate prin sediul PNL Olt să fi băut apă după Voiculescu! Zic asta chiar colegi de-ai săi. E cert că relația celor doi, de la acel moment până azi n-a fost una în care a curs doar lapte și miere, ci dimpotrivă, au existat chiar și unele ciocniri, însă azi, de departe, tânărul ce promitea în urmă cu patru ani pare că și-a propus să devină copia fidelă a lui Voiculescu, ceea ce poate face ca talentul să moară speranță…

Cu proiectele din Scornicești joacă alba neagramai rău ca la păcănelele șefului. Are scuzele la el când este întrebat despre activitatea prestată ca vice și remunerată din bani publici: n-a avut pârghii, a fost un biet vice. Însă, când e de bine, în secunda doi uită scuza și își asumă pe persoană fizică proiectele realizare de actuala administrație. I-au venit… pârghiile! Să crezi că prin astfel de jocuri poți schimba percepția oamenilor cărora patru ani de zile, deși ai avut posibilitatea, nu le-ai oferit nimic concret, nu înseamnă decât că le subestimezi inteligența. De la un talent care se anunța în 2016 te-ai fi așteptat să vezi nu o campanie șablon sau cu atât mai puțin una inspirată de la cel autopropus președinte de partid profitând de o tragedie, ci una asumată cu trecut, prezent și normal, viitor. Să vii azi să te victimizezi- e cert, nu s-a declarat îngenuncheat de adversari și nici nu a intrat în război cu presa(încă!!)- dar s-a dat ”lovit în aripă” de niște fițuici pe care zice candidatul Daniel Tudor că le-au împărțit niște unii prin Scornicești. Când ai cu ce n-ar trebui să stai în drum de-o fițuică(e a lui, a cui e oare? dacă e…). Dar când pliantul e lipsit de consistență și toate promisiunile sunt doar o foaie volantă ce se piede la prima adiere de vânt, doar victimizarea îți rămâne ca soluție. Să încerci, nu să și reușești!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!