Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CA UN LIDER ADEVĂRAT CARE… NU ESTE, VOICULESCU ÎȘI ANUNȚĂ ÎNGENUNCHEREA!UN FLEAC, S-A CIURUIT!

27. august. 2020

Chiar înainte cu câteva ore de startul oficial al campaniei electorale, Voiculescu își anunță înfrângerea. Se declară îngenunchiat! Public, vinovați spune el că sunt adversarii. Însă chiar liberalii de la Olt, cei cu ștate vechi nu genul acesta făcut la apelul bocancului pe cumetrie, spun că el însuși s-a îngropat. Și odată cu el și organizația județeană! De vreo două zile încoace gura nu-i mai tace. Plânge și suspină mai rău ca tânăra domniță fostul primar de la Cungrea. E greu. Greu cu politica, grea campania dar și mai greu spre imposibil să atingi targhetul. Știm. Rezultaul de la locale, la Olt, e deja previzibil. Se bate din nou pentru primele locuri la nivel de țară. Din coada listei, cu mari șanse spre ultimul! Despre campania sa, ca și despre meritele sale deosebite, nu prea sunt multe de spus. Aproape nimic. Pare mai degrabă lider al unui cor de bocitoare. Îl atacă adversarii! Așa ceva…

Într-o campanie electorală să te atace adversarii e aproape lege nescrisă. Trist e că nu prea există atacurile pentru că așa se întâmplă când nu contezi pentru ei! Te ignoră! Ceea ce se și întâmplă la Olt! Doar bocetele lui Voiculescu răsună. Pe rețeaua de socializare bineînțeles unde, de la o zi la alta, în ciuda ordinelor date de la partid de secretară, nici membrii de partid nu mai răspund pozitiv la share-uri sau like-uri. E de înțeles, greu cu rușinea! Până la urmă sunt oameni cu demnitate!

Când ești slab încerci cu victimizarea. De regulă este văzută ca o ultimă tentativă de a încerca(nu a reuși!) să mai atragi electorat! Poți să asculți, să vezi dar atât! Apoi… du-te acasă! De bunăvoie acum sau, pe motiv de scor, prin decizie de la centru după 27 septembrie. Deja când tu vrei să candidezi la primăria municipiului reședință de județ pentru că așa ai vrut tu și NU pentru că te-ar fi obligat Orban(n.n. nici măcar asta n-a ținut multă vreme!) dar te războiești cu presa, sau cu panourile publicitare… te aștepți ca următoare a dezbatere să o aibă personajul cu maidanezii! De ce nu! Sau pe victimizare ar mai fi o variantă: mâine dimi să-și pună pe facebook cauciucurile tăiate normal de… adversarii răi! Sanchi, slugile de casă! Începe distracție !

Print

One thought on “CA UN LIDER ADEVĂRAT CARE… NU ESTE, VOICULESCU ÎȘI ANUNȚĂ ÎNGENUNCHEREA!UN FLEAC, S-A CIURUIT!

  1. Liviu Voiculescu este un tigan, needucat si un infractor dovedit de catre lege prin faptele sale demonstrate de instanta ! este parte a unui clan interlop cum ar zice chia Vela, impreuna cu Lazar, Badita si alti infractori din politia economica. Sa votezi un asemenea personaj pentru o primarie fie ea si de comuna trebuie sa fii incostient si nebun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!