Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CONFIRMAT: GUVERNUL MEU GARANTEAZĂ CONTINUITATE PE FDI: AZI PÂRÂTA TESLUI!

28. iulie. 2020

Ceea ce consemnam în urmă cu doar câteva zile vine să se confirme azi oficial: ”Guvernul meu”asigură continuitate FDI! Mai exact, constructorii, norocoșii beneficiari ai proiectelor admise din pix(n.n. acuzațiile procurorilor!)de fostul șef al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoză, sunt puși la adăpost. Garantează MDRAP-ul și chiar susține financiar!

AXA este aceeși la care făceam referire: CONSTRUCTOR- PRIMĂRIE- MDRAP! CNSP nu poate susține finanțarea și-n atare condiții, pentru… ”continuitate”, după perdea bineînțeles, intră în scenă Ministerul Dezvoltării. Decizia odată luată, au și început să curgă acțiunile în instanță.

Vine confirmarea chiar din dosarul în care are calitatea de pârât Primăria Teslui- una din fericitele beneficiare de fonduri pe FDI, iar reclamant este constructorul Old&New, la rându-i și el cel mai fericit dintre constructori. Proiectul ”Modernizare drumuri locale”, beneficiar com. Teslui, județul Olt, ce se regăsește la poziția 92 din Lista proiectelor aprobate prin Ordinul nr. 267/17.09.2019. Valoarea totală finanțată a proiectului a fost de 33.441.743,85 lei și suma ca avans de 15%, respectiv 5.016.261,58 lei a fost transferată în data de 30.10.2019.

Solutia pe scurt: termen 29.09.2020 pentru clarificarea situaţiei finanţării de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Teslui este una dintre localitățile cu privire la care procurorii au suspiciuni rezonabile și pentru care s-a disjuns cauza la DNA. De asemenea un alt dosar disjuns din speța Ghizdeanu, cu pivire la atribuirea și derularea contractelor este investigat(disjungere) de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliţiei Române. Probabil același parcurs îl vor avea și acțiunile întreprinse de constructor și în cazul Primăriei Cungrea și Slătioara!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!