Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SCUMP, DOMNE, SCUMP LA MOȚ? LA CUNGREA O FI MAI IEFTIN? CE ZICE PISICU’?

10. martie. 2020

Iar sunt suspiciuni rezonabile. Și iar îl au în centrul atenției pe Mircea Ungureanu, administratorul SC Old$New Construct SRL. Și, ce să vezi, nici de data aceasta nu e presa cea rea, aia care vrea sânge sau e plătită de… oricine(n.n. ca să îî scutim pe… ”aparținători” de pisiceală cu sau fără baloane!!! ), care ridică suspiciuni cu privire la activitatea prestată de societatea respectivă în legătură cu unele contracte pe bani publici. După ce în cazul FDI(deja avem dosar pe speță, unii zic chiar că ar fi două!!!) cel care arăta cu degetul spre Pisicu era chiar președintele CJ Plt(vezi: https://concretolt.ro/2019/09/23/um-comimicat-cat-un-denunt-schimbari-de-pronoze-sau-se-sparg-baloanele/), azi un alt partener al constructorului(n.n. partener din postura de șef al autorității contractante, să nu fim înțeleși greșit până la următoarea… suspiciune rezonabilă!) pune sub semnul întrebării prețul corect al unei lucrări executată de societatea în cauză. Mai exact Liviu Voiculescu:

Văd că la Primăria Slatina continuă aceeași politică dinainte, cu aceleași firme de casăși cu prețuri supraevaluate. Dacă cineva sau cuiva nu i se pare mult sau i se pare puțin să dai pe un parc 150 de milioane, mie mi se pare enorm!(conferință de presă, marți 10.03.2020).

Care-i parcul care a costat” enorm”? Păi unicul și preferatul a cărui panglică a tăiat-o actualul primar, contracandidat al lui Voiculescu în cursa pentru Primăria Slatina, este Parcul Tineretului, construit de SC Old$New Construct SRL. Și pentru că la fiecare ieșire publică Voiculescu ține morțiș să se murdărească de deontologie, i-am solicitat o precizare. Pe modelul ”poate a zis copilul ceva”, poate a greșit candidatu’ parcul sau constructorul. Mesajul a fost citit și ignorat cu succes! De ce Oare? Poate pentru că a înțeles candidatu’ Voiculescu că și primarul Voiculescu a lucrat și lucrează cu același constructor(culmea… deontologiei chiar pe proiect prin FDI pentru care chiar s-au ridicat documente din Primăria Cungrea!!!) și a vorbit în conferință neîntrebat? Sau suspiciunile sale se bazează pe informații din cel puțin… trei surse? Dacă-i așa, atunci cineva trebuie să-l întrebe pe Moț despre ”prețul enorm”. Sau pe constructor ! Poate chiar acesta să fie una din sursele candidatului PNL la Primăria Slatina și atunci suspiciunea devine și mai… rezonabilă. Sau, răspunsul mai are o variantă: și la Cungrea e tot pe ”preț enorm”. Așteptăm răspunsuri de la ambii parteneri(autorități contractante!!!) dar bineînțeles și de la constructor! Băieți, aprindeți lumina, reorganizați-vă și apoi comunicați! Asta până la o comunicare oficială, în scris, avizat de procurorul ierarhic! Ssst…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!