Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UN COMUNICAT CÂT UN DENUNȚ: SCHIMBĂRI DE PROGNOZE SAU SE SPARG BALOANELE?

23. septembrie. 2019

A te detona, detonare! Dincolo de spectacolul public care s-a dorit sau nu, joc de imagine nu prea-la manipulare e stabilit ca Vâlcov conduce detaşat- comunicatul de presă ASUMAT de organizația PSD Olt prin care președintele executiv al partidului(la pachet și președinte CJ Olt) trebuie analizat punctual pe cele semnalate. Să nu aruncăm doar piatra(cu siguranță se găsesc 10 atât de deștepți încât să o scoată cumva… ) şi dacă tot s-au trezut unii sa „vadă” pădurea de copaci, atunci să stabilim care sunt copacii. Nu puieții, atenție!

Aşadar, dacă nu e doar ieftină demagogie atunci nu într-un comumicat de presa trebuiau scrise acele rânduri ci într-o sesizare penală! Pentru că penală sună toată situația, dar, cum spuneam sa luăm pe rând cele „sesizate”.

Să-i ceri demisia lui Ghizdeanu de la conducerea Comisiei Naționale de Naționale de Strategie și Prognoză şi să-l acuzi de lipsa de obiectivitate pentru că tu consideri că au fost prea puține proiecte aprobate comparativ cu așteptările primarilor poate fi o formă a ta de protest ca președinte al CJ Olt, una de înțeles și, de ce nu, chiar de salutat. Dar când îi ceri „să iasă public să anunțe criteriile după care au fost selectate obiectivele de investiții depuse de către reprezentanții primăriilor județului Olt ” ai oare suspiciuni rezonabile de „criterii” nelegale în distribuirea banilor publici? Dacă da, atunci e de DNA! Dacă nu, atunci e doar de imagine, a se citi degeaba- zarurile au fost aruncate, proiectele selectate, iar Ghizdeanu va rămane în continuare în funcția în care a fost menținut tocmai pentru anumite… criterii!

Mai departe, după o cerere de demisie vii cu o invitație către două personaje- Andrei Iordache şi Pisicu- să vină în județul Olt „să conducă această campanie electorală cum știu ei mai bine, după metodele lor parafate”. În primul rând unde-i legătura dintre demisie și invitație, dintre Ghizdeanu şi Iordache şi Pisicu? Adică a vrut poetul să transmită că şeful de la Prognoză a aprobat la Olt doar anumite proiecte, adică cele de pe „lista lui Iordache Andrei”? Iar Iordache a inclus pe listă doar localitatile unde prestează, pe licitație bineînțeles, Pisicu (Mircea Ungureanu)? Păi e nasoală rău dacă e aşa. E de trafic de influență, de mişmaşuri pe fonduri, e penal, e din nou de DNA și nu de aruncat pe facebook! Şi unde-i creierul în cercul ăsta? Unde-i numele lui Vâlcov, da, da, cel mai susținator al lui Ghizdeanu și de la Guver dar și de la Băneasa acum, prietenul lui Iordache şi implicit al lui Pisicu, ca să nu există vreo… confuzie, vorbim de acel individ cu caseta-denunț la procuror! Nu e! De ce nu e? Păi ori vedem pădurea, ori doar puieții în timpul unui mic joc de glezne? Şi încă o întrebare: Andrei Iordache din comunicat e cel care în 2016 asigura opinia publica de faptul că „Oprescu şi Stănescu sunt niște infractori” sau noul prieten de week-end pus ulterior director la DSP Olt (n.n. probabil singurul director uns de PSD Olt fără adeziune, doar pe prietenie…de week-end!!!). Iar în ceea ce priveşte „metodele parafate”, cand vorbim de Pisicu sunt aceleaşi pe care le-a fosit de exemplu la Primăria Slatina la amenajarea noului Parc al Tineretului sau la celebrul contract semnat(reabilitare străzi) cu aceeaşi instituție oficial în aprilie despre care consemnam „pe surse” că-l va câştiga încă din decembrie anul trecut?

Adică, dacă sunt suspiciuni atunci să le înlăturăm pe toate, din toate contractele(de preferat începutul să îl reprezinte chiar CJ Olt), să ne adresăm organelor abilitate şi să le lăsăm pe ele să dea comunicate de presă atunci când vor începe urmărirea penală in personam (înainte de inculpate) pe cele sesizate de președintele CJ Olt, Marius Oprescu! Altfel vorbim vorbe şi trimitem după fentă în încercarea de a scoate cumva cămaşa ( primarii nu uita și nici nu iartă mai ales la vot!). Asta pe termen scurt. Pe termen lung sau poate mediu a semna un astfel de comunicat de presă e echivalentul cu a te detona… Detonare!

P.S. La lista lui Stănescu sunt oare suspiciuni? Iar pisiceala cu baloanele ce-a urmat, tot pe facebook, comunicatului face tot…comisionu’!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!