Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NU E CAN CAN CU SĂGEȚI ŞI MAFIOȚI…

10. februarie. 2020

Ceea ce era deja negociat, trebuia doar perfectat prin semnătura premierului Orban. Executat! Consemnam la jumătatea lunii ianuarie despre „depesedizarea” unei agenții, fără doar și poate una dintre cele mai râvnite, respectiv Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare. Au râvnit multă vreme la ea inclusiv liberalii de la Olt dar… s-au tratat! Nu e ca moştenirea, dacă în ultimii ani a deținut conducerea ANIF un om al PSD Olt, nu înseamnă că şi înlocuitorul (n.n.în urma depesedizării, să nu uităm!) va fi tot de la Olt. Rămâne, aşa cum am arătat la momentul respectiv, tot varianta de la Prahova.

Cum spuneam negocierea odată încheiată, palma bătută „bărbătește”(sau prieteneste!) schimbarea lui Florin Barbu de la şefia ANIF mai atârna doar de o hotărâre. Până azi pentru că Hotărarea de guvern care să „reglementeze” trocul este acum certitudine! Troc pe ce? Pe funcții bineînțeles! Busi își dă demisia dar nu pleacă. Cum să plece. Păi nu plânge ea agricultura, nu se usucă grânele,nu dă eroare la sistemul de irigații, dacă-l lasă ministrul Oros pe Barbu să plece. Nu-l lasă, cum să-l lase. Să rămână, să fie bine să nu fie rău, să fie adjunct. Se face post chiar dacă nu e. De fapt s-a şi executat căci d’aia era atât de importantă celebra hotărâre. Una prin care s-a modificat Regulamentul de organizare şi funcţionare al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare. O singură modificare în fapt: începând cu data de 5 februarie 2020 conducerea ANIF va fi asigurată de directorul general secondat de DOI adjuncți. Unul a fost deja numit din decembrie, celălalt urmează prin semnatura lui Oros în persoana lui Florin Ionuț Barbu! Cu o mana s-a dat HG-ul cu cealaltă s-a luat demisia! Şi la pachet numirea ca secund!Şi gata! Toată lumea mulțumită.

Inclusiv baloanele, nu se mai pisicesc, chiar şi (sau mai ales!!!)can-can-urile cu săgeți şi mafioți căci s-a făcut pohta ce-au pohtit! Oare? Chiar așa să fie? Ghici cine se duce după fentă?

Se merge pe „înțelegerea bărbătească” sau va reuşi Daniel Constantin să se impună? Vedem, vorbim dacă e pentru cine se pregătește sau pentru cin’se nimerește…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!