Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN CICLUL PIELEA URSULUI DIN PĂDURE”: VOICULESCU A ÎNFRÂNT ȘI LA ANIF!

20. ianuarie. 2020

De cum s-a făcut rocada la Palatul Victoria, nici n-a apucat Orban să se facă comod pe scaunul de premier că mail-ul PNL Olt a devenit mai solicitat decât orice site de genul ejobs! CV-uri cât cuprinde, câtă frunnză, câtă iarbă venite pe și la adresa sediului la cererea președintelui de organizație județeană. Dă partidul o pâine bună de mâncat! Da nu imediat. Nici azi, poate mâine. Azi e din nou sărită din schema numirilor în funcții organizația PNL Olt. De altfel n-a fost niciodată în discuții în forurile de conducere centrale. Doar la șuetele dintre Voiculescu și prietenii lui s-au pus pelistă, la categoria vândut pielea ursului din pădure, funcții câtă frunză câtă iarbă, inclusiv la nivel cetral. Am spus-o încă de anul trecut că nu e cazul de prea multă agitație pentru că nu e pe … moștenire! E pe procente, pe clasament, ăla în care PNL Olt e pe primele poziții doar dacă-l întorci cu susul în jos. Altfel, cel puțin la AFIR sau ANIF dacă PSD Olt și-a impus oameni la conducere nu se ține cu rându’! Poate doar capra, nu și funcțiile! Ceea ce s-a și demonstrat!

Se pare că e chestiune de zile(nu multe zici unele voci) până când Busi se va lăsa în cele din urmă dus din funcție. Discuțiile în acest sens
(n.n. unii le zic negocieri!)sunt în toi, cum spuneam aproape de finalizare.
Pe acord! Nu de recunoaștere( nu e cazul de 19, cel puțin deocamdată!), ci de depunere mandat. Pas în spate dar nu pe tușă. O variantă încă nedeclinată încă este cea de secund, cel puțin șase luni(n.n. aici intră multe alte discuții în calcul, poate chiar și anticipatele schimbă mersul… irigațiilor!), perioadă în care va exercita funcția de director general alesul PNL, care NU este agreat de la OLT ci mai degrabă de la Prahova!!! Nu e pe ghinion este doar pe valoare(procent!) și mai ales pe putere. Puterea cuvântului PNL Olt care, poate și grație președintelui în funcție, se dovedește cu fiecare numire în parte că e tot mai aproape de zero în forurile de conducere de la București.

PS.1Așa stau lucrurile azi. Poate mâine va face Voiculescu două tumbe și va schimba cursul… irigațiilor!

P.S.2 Cât privește noua politică a depesidării în Româna normală, Ştefan Constantin, nominalizatul a-i lua locul lui Busi poate fi o soluție cu cântec și… scheleți în dulap.

E cert a trecut ceva vreme peste ei, datează din vremea când acesta era director RAIF și ulterior la nivelul anului 2009 împuternicit, când a făcut obiectul unei anchete a Comisiei parlamentare de anchetă privind situaţia sistemelor de irigaţii, precum şi a altor sectoare de îmbunătăţiri funciare, al cărei raport a ajuns pe masa anchetatorilor despre care surse spun că în prezent se află pe masa procurorilor DNA, pe redeschidere.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!