Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UȘURELU NU L-A ÎMPĂCAT PE MOȚ! MAI ÎNCEARCĂ…

16. decembrie. 2019

Se întâmpla pe 23 mai 2019 , ca primarul Slatinei să anunțe în regim de breaking news o adevărată bombă: ieșirea Slatinei din CAO!

Compania de Apă nu este a Slatinei. Nu e a noastră. Nu e sub tutela noastră. E sub tutela ADI Oltul. Este a județului Olt. Oricum toate lucrarile sunt extrem de proaste! Calitatea apei nu e așa cum trebuie. Eu sper la POIM, daca nu reușim sa semnam, luăm serios în calcul varianta ca Slatina sa iasă din CAO şi să facem noi la Slatina o companie”(declarație emisiunea „Imperativ”)

A doua zi, în cadrul unei conferințe de presă se angaja ca la ”momentul potrivit” să detalieze decizia și mai ales de unde i se trage nemulțumirea vis a vis de acestă companie, ” CAO ăsta, un colos cu picioare de lut” :”Nu pot să dau mai multe detalii, o să aflaţi totul la momentul respectiv. Nemulţumirile sunt ale cetăţenilor – canalizarea este mai sus decât branşamentele blocurilor, gurile de canal tot timpul cad, preţul la apă, apa are impurităţi şi tot aşa… Deocamdată, până în 2021 noi nu putem să ieşim, dar în 2021 putem să ieşim. Luăm în calcul toate variantele. CAO ăsta este un colos cu picioare de lut, picioarele de lut se pot frânge, probabil că se vor vrânge.”

A fost la acel moment cu bătaie înclusiv spre ADI Oltul în curtea căreia a aruncat tutela, în timp ce Moț se spăla pe mâini tot cu apă de la CAO… S-a ”întâmplat” așadar și declarația însă de atunci nimic pe acest subiect din partea edilului. Fie în acest timp s-a ascuns gunoiul sub preș, fie i-a trecut supărarea primarului.

Azi, la mai bine de șase luni se încearcă un răspuns din care poți să înțelegi că ”s-a întâmplat” câte puțin din fiecare. Și sub preș s-a băgat destul, nu totul încă, dar și supărarea s-a mai… atenuat! Nu i-a trecut de tot. „Aaa, prietenii mei, Compania de Apă Olt…Nu mi-a trecut(n.n. supărarea). Sunt supărat și acum. Eram nervos atunci pentru că domne’ dă-o încolo de treabă… Dar să știți că la CAO sunt și oameni care știu ce au de făcut. Am mai înțeles acum cum e treaba pe acolo, era vorba despre POIM…” Că ce? Cum?

Că… ăstea, ălea și nimic concret. Ce a înțeles Moț despre ”cum merge treaba” la CAO? Că doar nu se gândește cineva că după acea declarație i-a băgat cineva mințile în capp? Sau că la momentul la care a făcut-o nu avea habar cu ce se mănâncă CAO?

O singură concluzie: aceeași mizerie! Mai beți și apă băieți!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!