Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CASE OPEN, BRELOCU’ : 44 CU GHINION!

01. decembrie. 2019

Alegerile prezidențiale, și în special cel de-al doilea tur de scrutin, nu au dat doar numele celui ce vrem de cinci ani va fi președintele Românie, dar la nivel local pot reprezenta o adevărată radiografie a situației actuale, pentru cei care au urechi să audă și ochi să vadă. Și ne referim aici bineînțeles la partidele politice, nu atât la opțiunile electoratului pentru stânga sau dreapta, cât la organizarea sau mai bine zis dezorganiarea, la interesul și dezinteresul activului de partid, care cel puțin în ceea ce privește PSD SLatina, la prezidențialele din acest an, s-au devoalat în toată… splendoarea lui. El pe el, BRELOCU’ lui Moț! Ei pe ei, mulți NIMENI făcuți peste noapte directori! 4 din 48, atâtea secții au fost cu noroc pentru PSD la Slatina. Probabil este cea mai mare ”performanță” înregistrată de sociali democrați în ultimii ani. Și este în totalitate meritul lor, al responsabililor de zone, în frunte cu al lor coordonator șef.

După centralizarea voturilor, în 44 de secții le-a dat pe minus. Minus inclusiv în 44, unde președinte înscăunat este Florin Bît. Director căci atfel nu se discută. Înscăunat de actualul primar(n.n. coordonatorul șef!) la Parcul Industrial. Acea ”măreață” realizare cu care au trâmbițat în campanii Vâlcov, apoi Prina și apoi Moț(n.n. inițial ca deputat, ulterior candidat la PMS) dar care tot întârzie să ne arate realizările la fel de ”mărețe”. Cum am mai spus, nu trăiește dar nici nu moare. Suge în schimb din bugetul local an de an. Arătam în urmă cu doi ani ce merge de fapt la această societate: salariile angajaților și indemnizațiile celor din Consiliul de administrație.

La doi ani distanță este în mare parte la fel. Tot gaură neagră, da’ tot la fel de bine! Bine plătiți directorii, bine recompensați și membri din CA. Duduie salarizarea! Pentru că, nu-i așa, dacă nu dai nu poți nici să ceri. Cum ar putea să-i ceară de exemplu președintele PSD Slatina, președintelui Organizației 44 Slatina să se implice pentru partid dacă nu e bine stimulat? N-ar putea și d’asta întâi i-a băgat în traistă. De reținut: nu intră în discuție și ce intră în cont la ANIGEOMAR SRL(n.n. acolo e treaba cu subantrepriza!). Da’ degeaba, pentru că după plată nu e și răsplată. Bît i-a dat și partidului dar mai ales lui Moț… reversul! Medaliei!

E eșect total: 44 în primul tur și 161 la ce de-al doilea scrutina fost diferența dintre candidatul PNL și cel al PSD. Ghinion Moț! Bît e bine! Tot director, oarecum puțin deranjat de… subantepriză, dar pe poziții! Unii zic că-i chiar pe mai bine și chiar în poziție de transfer. Pe… pisiceală!(atenție la baloane băieți! )Bineînțeles că e vorba despre răutăți că doar nu crede cineva că 44 s-a pierdut ”calculat” sau că l-ar lăsa directorul de la Parcul Industrial pe Moț la greu cu doar câteva luni înainte de locale! E drept că are Bît experiență… politică(PD, PPDD, PSD) și totuși… la PNL n-a fost. Deci, ar putea să încerce!

Continuăm împreună! Cu… BRELOCU’!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!