Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CÂND MOȚ NU E ATENT LA…TESLĂ: ”PARCUL OLTUL” -O AFACERE PÂNĂ LA CAPĂT!

31. octombrie. 2019

Viziunea e ca și minciuna, cu picioare scurte. La începutul verii, când primarul pus de PSD Olt la cârma Municipiului Slatina (mânat de insomniile create de procentul de 29% adunat cu greu la scrutinul din 26 mai) a încercat în primul rând o lovitură de imagine prin acțiunea depusă în instanță pentru recuperarea prejudiciului cauzat de afacerea ”Parcul Oltul”, ridicam mai multe semne de întrebare. De exemplu, de ce din iunie 2016 când la pachet cu mandatul de primar a preluat și
OBLIGAȚIA de a stabili întinderea prejudiciuluiși recuperarea acestuia inclusiv a foloaselor nerealizate calculate potrivit legii, prin Decizia nr.17/2015 și Decizia 48/2015, s-a adresat unei instanțe de judecată abia pe 5.06.2019? Intervine ori ba prescripția în Dosarul
1092/104/2019 aflat pe rolul Tribunalului Olt? Da’ inacțiunea de a promova acțiunea de recuperare a prejudiciului în termenul de prescripție e culpabilă sau nu?  

Au rămas, cel puțin o parte dintre ele, până acum, doar întrebări, pentru că prima grijă a primarului la acel moment a fost să facă la primele ore ale dimineții o scenă urâțică tare în încercarea de a afla cine e ”cârtița” care ne-a ”furnizat” cererea de chemare în judecată depusă de Primăria Slatina. Singurul răpuns clar, cu materialul clientului, arată cât de mare a fost interesul lui Moț de a recupera prejudiciul de 4.286.637,98 lei”: la mai bine de trei luni de la introducererea acțiunii în instanță reprezentanții municipalității și-au adus aminte c-au pierdut pe drum niște pârâți. De Truică Ion n-au știut că mai trăiește, ei asta e se mai întâmplă- iar pe George Dumitrescu l-au uitat – acum nu poate nici Moț să stocheze prea multe informații, să fim serioși !

Așadar, ceea ce nici nu mai trebuia demonstrat: o acțiune de bifat, de încercat salvat propria piele și propiul scaun. Atât și nimic mai mult. Să fie campanie dar’ totuși, mai ușor cu ipocrizia. Mai dozat căci ce e mult strică!

P.S. Noi am zis: atenție la teslă!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!