Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

S-A ÎNCHEIAT PARANGHELIA, VĂRU’ BĂSESCU ACHITAT! MOȚ RĂMÂNE SĂ ÎNTÂMPINE… NEVOILE!

08. iulie. 2019

Duminică, aproape de miezul nopții s-au lansat artificiile care anunțau încheierea parangheliei pe Esplanada Slatinei. Trei zile de spectacole sub egida ”Zilele Municipiului Slatina”. Aproape nu mai contează cum se numește evenimentul, analizând retospectiv, putem spune fără doar și poate că administrația Moț este campioană la paranghelii. Nu trece o lună că se și organizează pe repede înainte bâlciul. Altfel nu poate fi catalogat tot ceea ce se întâmplă în imediata apropiere a scenelor pe care prestează artiștii invitați să întrețină atmosfera. Primarului îi place la bâlci, dar și mai tare îi place lui Robert Băsescu. Când bugetul plânge văru’ Băsescu râde. Cu fiecare eveniment organizat de Primăria Slatina cresc și conturile firmei Art Star Sound Master, unicul și preferatul ”operator economic” agreat. De data aceasta a fost pe procedură simplificată. Rețeta e aceeași de fiecare dată, întocmai cum am deschis-o în cazul altor evenimente pentru că, nu-i așa, Moț păstrează tradiția!

Primăria Slatina demarează procedura de atribuire pentru contractul de achiziţie publică având ca obiect organizare eveniment. Nu prezintă interes pentru municipalitate datele ce țin de situația economică şi financiară necesare şi adecvate pentru a se asigura că operatorii economici dispun de capacitatea economică şi financiară necesară pentru a executa contractul de achiziţie publică. Obrazul subțire cu cheltuială se ține, așadar, nu aici se face diferența. La caietul de sarcini se creionează profilul câștigătorului. Nu poate fi decât unul singur, acela care ce să vezi, a contractat ”din timp” exact artiștii pe care îi vrea municipalitatea să-i aducă pe scenă să încânte auzul slătinenilor. Asta e, nu doar Moț are viziune, și Robert Băsescu dovedește că deține așa ceva. Doar așa se poate explica cum de fiecare dată îi pică… la țanc, caietul de sarcini.

De data aceasta toată distracția a costat 390.000 RON. Ce să vezi, ai zice că acest contract n-a prezentat interes pentru nici o altă firmă. Da de unde, e inutil să irosești energie intrând într-o horă pe muzică pusă de același DJ! La mulți bani slătineni! Vine toamna, să vezi Octomber fest după ce trec bineînțeles oltenii și… restul lumii!

Important e să fie Moț mulțumit, ceea ce s-a dovedit că s-a și întâmplat, bazându-ne pe postarea sa asumată pe o rețea de socializare la primele ore ale dimineții, prin care le mulțumește pentru prezență slătinenilor- pe banii lor măcar să nu fii stat în casă! Era ceva dacă nu dătea cu oiștea-n nevoile oamenilor:” Vă asigur că administraţia publică locală slătineană va continua să vină în întâmpinarea dorințelor și nevoilor dumneavoastră!” Păi domn’ primar, de când strigă slătinenii de… nevoi? Dinainte și mai tare după ce Bircea a inaugurat celebra toaletă ”inteligentă” de la Poștă! Zicem totuși să le întâmpinați, așa cum însuvă v-ați exprimat!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!