Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

REVENIREA LA ”MATCĂ” SAU DE LA HAN DIRECT PE SICAP!

07. aprilie. 2019

Poate nu sunt ei berari iscusiți dar când se întâlnesc la Han să pună la cale ”stragii„ nu are cum să nu se lase cu urmări. Și cu atât mai mult să nu se vadă efectele pentru că ce se întâmplă la Han nu rămâne la Han. Ghinion, ce să faci nu e ca în Vegas…

Se deschide șantier pe DJ 546E Oporelu. Proiectare și execuție(doc) lucrări de modernizare. Contractul a fost scos la licitație de Consiliul Județean Olt în calitate de autoritate contractantă, valoare totală ridicându-se la 1280715,59 RON. Două oferte depuse, mai exact două asocieri- G&M Road Building Engineering SRL Pitești – SC Building Design 2000 Top SRL și SC Old & New Construct SRL Piramid Proiect Srl. Câștigătorul? Se știe normal, Ungureanu&Andrei!

Nu, nu Andrei Iordache, el își încheie misiunea de cum iese pe ușa Hanului(bine poate nu chiar îmediat ci cu escală la CJ Olt).Este vorba despre Răzvan Andrei de la SC Piramid, noul partener al lui Pisicu dar mai ales noul proiectant al județului(n.n. asta reiese din siuația lucrărilor publice contractate în ultimii doi ani!), așa cum anticipam nu de ieri de azi ci încă de la începutul anului trecut.

Asta înseamnă să revii la ”matcă”. Chiar așa, când au cunoscut firmele lui Ungureanu cea mai mare ascensiune dacă nu sub mandatul lui Andrei, fie că vorbim de Spitalul Scornicești fie că ne referim la parcarea și Ambulatoriu de la SJU Slatina? Deci, mergem inainte, ca-nainte era ma bine! Mai ales că promisiunile sunt multe iar zerourile pe măsură pentru că, e știută treaba, nici Pisicu nu se da jos din pat cu una cu două. Cu toată dragostea i s-a deschis drumul și pentru contractul de reabilitare fosta Vila De Protocol din Slatina. 469.937,76 RON. Prea puțin, prea ca la țară să merite deranjul. Deci… PAS!

Așadar, nu trebuiesc urmate decât instrucțiunile și, foarte important, selectat anturajul până la excluderea unor peroane non grata(vorbim de lista consilierului!), ca să fie bine să nu fie rău.

P.S. Să nu uităm, toate cele de mai sus nu ar fi fost posibile fără deja celebrul ”consens” dintre Marius și Andrei!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!