Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BRELOCU’: CIOCU′ MIC, NOI SUNTEM LA BUTOANE!

28. ianuarie. 2018

Păi nu trăgeam noi un semnal de alarmă în care arătam că după instalarea cârlanilor în funcții publice se va trece la palierul doi? Uite că se întâmplă. Nu de ieri, de azi, ci de mai bine de jumătate de an.  Primul an de mandat a fost pentru fini, prieteni de suflet, personaje unul mai meritos decât altul, mai puțin pentru contracte. Să nu-i băgăm omului pe Dracul  în  gașcă,  precizăm de la început că palierul doi nu este mai puțin important decât primul! Din contră parcă e mai… profitabil. 

Acum s-a ajuns aici. Acum s-a putut(n.n. dați totuși dovadă de puțină înțelegere, are balta pește pentru toată lumea!). Ce-i drept n-a prea fost nici loc de întors pentru că multe din contractele semnate de tandemul Vâlcov-Prina s-au derulat și în 2016(n.n. vezi contractul cadru încheiat în 2013 cu Tel Drum şi Delta ACM pe patru ani, pentru peste 100 milioane lei). Ce s-a putut(vorba aia… chilipir pentru buget), s-a făcut- vezi contractul de contabilitate primit de fina lui Moț prin SC Info Contab&Consult Eficient SRL de la SC Parc Industrial, Poliția locală, samd. Vâlcov nu a avut SC Contis  și  ″puiuțu′?

Da′  gata, s-a dus ″moștenirea″. Ciocu′ mic și la o parte că vin ai noștri! Și vin tare, parcă să recupereze anul pierdut.
S-a păstrat  rețeta… succesului: oameni de casă, firme de casă! De pe lângă casă este și noul proiectant care tocmai ce s-a lipit de bugetul Primăriei Slatina!  
 Municipalitatea a scos la licitație, prin Directia Administrarea Strazilor si Iluminatului Public un contract pentru ″Elaborare a documentațiilor de avizare a lucrărilor de intervenții ( D.A.L.I) pentru 4 obiective și Elaborarea studiilor de fezabilitate (S.F.)  pentru 3 obiective″. Valoarea totala finala a contractului 47,290.4 RON fără TVA. 

Ghinion, ce să vezi, greu să crezi, contractul n-a prezentat interes decât pentru  singură societate- SC PIRAMID PROIECT S.R.L.

De reținut numele acestei societăți pentru că se prefigurează a fi noul Olt Proiect în varianta Moț. Cum finul Necula e deja de domeniul trecutului, are noul primar și el proiectantul lui, pe principiul Piramid e pentru noi SC Olt Proiect 2!!!

Inginer cu ștate vechi în gașcă, Răzvan Andrei. De unde ma pui că îl recomandă chiar Dumitrescu zic unele voci iar în teritoriu se aude că ar pune umărul la piramidă chiar Pisicu.

Așadar are referințe… solide! Păi nu am stabilit că azi la putere e Brelocu’? Iată-l în toată splendoarea … contractelor!

NUMARUL DE OFERTE PRIMITE    1
NUMARUL DE OFERTE ADMISIBILE    1
NUMELE SI ADRESA OPERATORULUI ECONOMIC CARUIA I-A FOST ATRIBUIT CONTRACTUL
PIRAMID PROIECT S.R.L.
Adresa postala:  str.Centrura Basarabilor bl.14 sc.C Parter Ap.3 , Localitatea:  Slatina , Cod postal:  0500 , Romania , Tel.  +40 249430111 , Email:  piramid.proiect@yahoo.com , Fax:  +40 249430111

Valoarea: 23968.80     Moneda: RON    Fara TVA

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!