Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CÂND EXPERIENȚA E… FACULTATIVĂ: DE LA MARIUS PRIN ANDREI PENTRU CONSOARTA PRIETENULUI BRATU!

13. martie. 2019

Cum se fac trocurile între ”lupii tineri” garantați în funcții publice la nivel național de PSD Olt am văzut(CLICK). Pe contracte, pe posturi călduțe și gros plătite din bani publici pentru ai lor, pe tot ce se poate pentru că nimic nu scapă printre degete. Dar nici cârlanii locali nu o duc rău. Fac și ei ce pot, și se vede treaba că pot bine, pentru că au susținere. De sus de la baron în jos! Nu aspiră încă la funcții înalte și nu pentru că nu ar avea ”aspirații” cu multe zerouri în coadă. Dar la ce e nevoie să se expună la centru’ când pot obține acele zerouri local unde gunoiu’ se ascunde mai ușor sub preș. Extras din joben, cu titlu de exemplu, veșnicul prieten Sabin Bratu. Cunoscut în gașcă drept ”omul bun la toate”(unii zic că și la prelevare de probe biologice… niște răutăcioși, bineînțeles!). Face bine. Tot adjunct la Servicul Judeţean de Pază Olt, pe același post inventat cu dedicație de inițiator. Bineînțeles fără concurs, ca să se potrivească mănuşă, pentru că prietenul Bratu nu ar fi îndeplinit condiţiile necesare înscrierii, una din ele fiind  3 ani vechime în funcţii de conducere. Ori Bratu a mai fost la SJP Olt doar o scurtă perioadă, cât Emil Popa(n.n. actualul director) a fost numit primar interimar.

Cum spuneam Bratu a fost bun administrator la toate! Toate firmele prin care multe s-au făcut, de la CAO la SRL-uri care au rulat cu precădere bani publici- SC GARBAGE SERVICE SRL, SC GEOSAB VITIPOL SRL. În toate şi-n tot pe mâna baronului. Prietenul lui și normal al prietenilor prietenului…. Tot întâmplător și tot ca exemplu, dacă Oprescu e prieten cu Bratu și tot Oprescu e prieten cu Iordache, atunci și Iordache e prieten cu Bratu. Sau cel puțin suficient de amici încât înainte cu puțin ca de Andrei Iordache să se îndure consilierul să-l avanseze la MFP(precizare: provizoriu!) s-a îndurat la rându-i de Bratu. Mai exact de consoarta acestuia. La SGA Olt, chiar și cu Barbu era bine, da’ nu ca la DSP Olt, funcționar public, inspector, clasa I- grad profesional superior (doar ca o curiozitate pentru noi, pentru abilitați mai mult- cum e cu gradul, cum e cu vechimea?). Undeva la 75 de puncte să fie admisă să nu fie sub linie, toată lumea mulțumită, linişte în gaşcă.

P.S. Nu totală căci mai apar pe ici pe colo mici divergențe cum a fost cea cu finu’ (Jumară)şi acelaşi Bratu, dar cât baronu’ e în floare totul se rezolvă poate chiar cu un transfer al finului de la SJP la Doina Oltului. Să fie bine, să nu fie rău!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!