Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎNTRE EI BOȘII: DE LA BUSI (ANIF) PENTRU CHESNOIU (AFIR)!CHEERS!

10. martie. 2019

Îndrăznește să crezi! cine-a crezut că baronii sunt cel mai mare rău na-u văzut încă de ce sunt capabili ”lupii tineri”. Sunt ușor reconoscibili, fac parte din categoria aia a băiețașilor îmbrăcați elegant, în haine scumpe, însă comportamentul lor și modul cum vorbesc le trădează parvenitismul și mediocritatea. Câştigă din ce în ce tot mai mult teren în partid pentru că vor să-i trimită la lada de  gunoi a istoriei pe ”dinozauri” . Metodele bineînțeles că nu diferă, doar păstrează… tradiția! Cel mai important, nu dau nimic fără să-și ppimească tainul! Studiu de caz, Barbu& Chesnoiu! Troc pe funcții!

Anul trecut, pe competențe(normal!!!),chiar înainte de vacanța din august, fratele lui Florin Barbu a promovat cu brio examenul la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Olt- Serviciul Active Fizice și Plăți Directe, instituție condusă la nivel central de Adrian Ionuț Chesnoiu(Compartiment Implementare, un singur post de consilier gradul IA. scos la concurs, un singur candidat- http://-fratele-lui-bar9bu-de-la-anif-dus-la-ajfir-olt/). De-al nostru, cum se mândresc pesediștii de la Olt. Mai mult de-al lui, am zice noi.

Nu mai târziu de săptămâna trecută, tot la filiala județeană Olt dar de data aceata vorbim despre Filiala Teritorială Olt-Dunăre a Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, aflată în subordinea lui Busi, a fost admisă pe postul de consilier IA – Biroul Resurse Umane, cumnata lui Chesnoiu (.Scan_07-03-2019_).

A dat Chesnoiu cu o mână, a primit Busi cu cealaltă? Exact așa! Dacă-i troc, păi troc să fie!

P.S. Să fim înțeleși: atât fratele cât și cumnata au fost încadrați pe competențe! Nu și boșii…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!