Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OFICIAL, PENAL VÂLCOV STĂ BINE: TREI DOSARE PE ROLUL INSTANȚEI ȘI TREI PLÂNGERI NOI LA PARCHET!

04. septembrie. 2018

Colecționari de tablouri mai găsești, ce-i drept nu mulți care să își facă propria galerie doar din șpăgi, însă unul care să-și îmbogățească CV-ul PENAL cu atâta rapiditate… oriunde-n lume ai căuta nu vezi așa ceva. Ce-i al lui e pus deoparte! Trei dosare deja pe rolul instanțelor de judecată: unul la apel pe rolul ICCJ(n.n.în așteptare motivării) în care a primit o primă condamnare la 8 ani închisoare, unul la Tribunalul Dolj cu termen săptămâna viitoare în care urmează a fi audiat ultimul martor și la solicitarea judecătorului vor fi puse în discuție cererile de probatorii în apărare formulate de apărătorul ales al inculpatului(n.n. să te ții victimizare!!!), și un al treilea pe care cu brio a reșit să-l lungească astfel că din octombrie anul trecut când a fost trimis în judecată pentru instigare la dare și luare de mită nu a reușit să depășească stadiul de cameră preliminară(n.n poate situația prezintă interes pentru Inspecția judiciară!!!). Pe masa procurorilor DNA se mai află alte dosare disjunse(zice rechizitoriul!!!) din cel de la ICCJ în care″ se efectuează în continuare cercetări″ potrivit răspunsului transmis de instituția menționată. Cu privire la același personaj chiar și local, mai exact la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina se află in lucru un dosar ce vizează pașapoarte emise pe numele lui Vâlcov, în număr de 5- CLICK Pasapoartele-lui-valcov-dau-batai-de-cap-procurorilor.

Dar, cum spuneam e perseverent rău personajul. Ambițios să bată orice record în materie de penal. Și dacă a dat chix în tot ceea ce a întreprins de când s-a autodeclarat strategul PSD, de data aceasta totul i-a ieșit… ca la carte. Pe 24 august Parchetul General s-a autosesizat şi a deschis un dosar pentru neglijenţă în păstrarea informaţiilor secrete de stat, infracţiune prevăzută de articolul 305 din Codul penal, după ce consilierul lui Dăncilă a publicat pe o rețea de socializare protocolului SRI – PÎCCJ semnat în 2016(doc.secret!!!). La doar o săptămână a comis-o din nou. De două ori în nici o oră.  Cu urmări, deși nu e vorba de cele scontate. Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) a precizat, marţi, că este reprezentantul legitim al minorităţii germane şi precizează că va sesiza instituţiile din Germania, în baza Tratatului care prevede responsabilitatea comună pentru ”protecţia drepturilor şi a păstrării identităţii minorităţii germane din România”: „FDGR respinge cu fermitate postarea pe Facebook a lui Darius Vâlcov, consilierul prim-ministrului Viorica Vasilica Dăncilă, în care se sugerează că FDGR ar fi o organizaţie nazistă.  FDGR îşi arogă dreptul de a sesiza nu doar instanţele şi instituţiile abilitate din România (ca până acum), ci şi a celor din RFG în baza Tratatului între România şi RFG din 21 aprilie 1992″.

În ceea ce privește a doua postare, tot cu încălcarea legii, a atras o nouă plângere penală. Protestatarul a cărui fişă medicală a fost postată pe Facebook, Sandu Matei, a depus, marţi, plângere penală împotriva lui Darius Vâlcov pe care-l acuză, printre altele, de complicitate la divulgarea secretului profesional şi complicitate la abuz în serviciu.  Ca ″supliment″, USR depus marți două plângeri împotriva lui Darius Vâlcov în urma publicării de către acesta a fișei medicale, la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) și la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Așadar, oficial, penal, lui Vâlcov îi merge tot mai bine! Îndrăznește să crezi că se poate să ți-o faci cu mâna ta! Dar… cum spuneam disperarea e mare, frica de pușcărie și mai mare!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!