Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ANCA GUŞATU RĂMÂNE FĂRĂ SPA! PE MÂNA SC ACETI…

05. septembrie. 2017

Rând pe rând denunţătorii care au plecat de la DNA cu soluţie de clasare pentru că „au denunţat autorității fapta, mai înainte ca organul de urmărire să fi fost sesizat pentru acea infracțiune„, încep să plătească poliţe. Niciunul să nu stea liniştit pe margine să-şi frece mâinile de bucurie că a scăpat, le vine rândul la toţi. Acesta a părut a fi mesajul transmis de Vâlcov prin ultima sa declaraţie dată în faţa judecătorilor.  Şi unde-i ustură mai tare dacă nu la buzunar.  El cunoaşte cel mai bine acest aspect că doar cine a pus la bătaie banii pentru înfiinţarea tuturor firmelor în care aceştia au ajuns fie acţionari, fie administratori?!

A venit rândul Ancăi Guşatu să-şi strângă jucăriile de la Spa. Clădirea în care a funcţionat Touch of Beauty Spa e scoasă la licitaţie. Vâlcov i-a făcut firma, i-a renovat sediul, l-a dotat, a avut grijă să-i şcolească personalul aşa cum domniţa a cerut dar şi mai multă a avut să pună la adăpost clădire. Proprietarul este SC SGV Development, aceeaşi societate care a închiriat iniţial Hotelul Tineretului. Dar nu pentru mult timp pentru că pe 20 septembrie imobilul va fi scos la licitaţie. Nu de asociatul rămas unic în societate, Mocanu  ci de SC Aceti.

Executarea sediului în care a funcţionat spa-ul Ancă Guşatu şi pe care intenţiona să-l cumpere chiar ea(n.n. ghinion, Vâlcov a fost mai iute de picior!), spun apropiaţii, vine urmare a unei hotărâri judecătoreşti definitive a Tribunalului Olt. Concret, ACETI cere să-i fie restituită chiria urmare a rezilierii cu SGV Development a contractului prin care a închiriat discoteca şi anexele de la Hotel(contract încheiat în 2014 pe o perioadă de 18 ani),  chiriaşul virând suma de aproximativ 2 miliarde în contul SGV-ului- în acte contravaloarea chiriei, în fapt parte a circuitului financiar fictiv pus la cale de GRUP. VEZIhttps://concretolt.ro/2017/03/14/continua-reglarile-de-conturi-azi-aceti-cheama-la-bara-sgv-ul/

Tribunalul Olt îi dă câştig de cauză şi obligă creditoarea la plata sumei de 640.000 lei, diferenţa de chiria după rezilierea contractului nr.2 din 16.12.2013. Pentru recuperarea sumei singura posibilitate  este valorificarea imobilelor pe care această societate le deţine. Pe după cireş însă punct ochit, punct lovit, chiar în perioada în care Guşatu făcea calcule, prin executor judecătoresc se scoate la vânzare clădirea din Slatina, str. Muncii, nr. 10. Licitaţia va avea loc pe 20 septembrie la Târgu Jiu, iar preţul de pornire stabilit de expert este de 75.200 Euro. Nici o surpriză dacă acest imobil va ajunge fix în proprietate debitoarei SC Aceti, că doar circuitele financiare s-au dovedit a fi foarte bine puse la punct în special în perioada 2009-2014.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!