Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

E VREMEA DENUNŢĂTORILOR! DNA CRAIOVA SESIZATĂ CU PRIVIRE LA ŞEFUL AFIR CRAIOVA, DANIEL BĂRBULESCU- POSIBILĂ INSTIGARE LA DARE DE MITĂ!

27. iulie. 2017

Vremurile în care denunţătorii, deşi parte a actele de corupţie săvârşite în Primăria Slatina şi nu numai vreme de 10, au scăpat basma curată după ce şi-au turnat parteneriii, au apus.

Pe 19 martie 2015, când Bărbulescu(a acel moment deputat) a formulat primul denunţ împotriva naşului  în care a arătat cum în vara anului 2011, Darius Vâlcov i-a propus să înfiinţeze  cele trei firme şi cum el însuşi a dus la îndeplinire toate ordinele cu privire la activitatea societăţilor, a făcut-o să-şi scape pielea. Şi mai mult a fost convins că va reuşi, ulterior atât el cât şi soţia sa completându-i denunţurile.

Numai că ceea ce declara în 2015 s-a întors azi împotriva lui. Întrebam la momentul la care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au început urmărirea penală împotriva lui Vâlcov pentru dare şi instigare la dare şi luare de mită în Dosarul MILLENIUM TOPOGRAPHICA, unde este „rolul” lui Bărbulescu(VEZI). Procurorii PT Olt arată în rechizitoriu faptul că finul este „cel care se ocupa, în fapt, de administrarea respectivei societăţi,  în urma cărora acesta a comunicat indicaţiile primite,  inculpatului Dogaru Mircea, angajat  pe funcţia de consilier juridic în cadrul SC CONTIS COMPANY SRL, o altă societate controlată de către  inculpatul Vâlcov Darius-Bogdan şi care avea sediul în acelaşi imobil de pe str. Lipscani, nr. 18 din mun. Slatina, ca şi SC MILLENIUM TOPOGRAPHICA SRL Slatina şi apoi administratorului acestei societăţi, inculpata Calotă- Sălcianu Elena- Marinela,  care au dat inculpatului  Cincu Eduard,  funcţionar public în cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Olt, având funcţia de subinginer cadastru, persoană cooptată tot la îndemnul inculpatului Vâlcov Darius-Bogdan, suma de 1.000 lei, lunar, în perioada ianuarie 2012-martie 2015

Aşadar, iată… rolul denunţătorului: la instare şi dare de mită. Sub aspectul posibilei săvârşiri  a acestor infracţiuni a fost disjunsă cauza şi  declinată de PT Olt spre competenta soluţionare Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Serviciul Teritorial Craiova

 Având în vedere că pe parcursul administrării probatoriului cauzei au fost relevate activităţi faptice de corupţie, existând suspiciunea că la săvârşirea acestora a participat  şi numitul Bărbulescu Daniel Ionuţ, acesta având  şi calitatea de avocat în cadrul Baroului Olt, se va dispune disjungerea cauzei şi declinarea materialului disjuns spre competenta soluţionare a cauzei, personală şi  materială, în favoarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Serviciul Teritorial Craiova, potrivit art.13 al.1 lit.b din OUG nr.43/2002 privind Direcţia Naţională Anticorupţie, sub aspectul posibilei săvârşiri  de către acesta a infracţiunilor de instigare la  dare de mită, prev.  de art. 25 din Cod penal din anul 1969, rap la  art.255 al.1 din Cod penal din anul 1969,  cu aplic. art.  6 din Legea 78/2000 şi art. 5 alin.1 N.C.p. şi de instigare la luare de mită, prev. de art. 47 N.C.p. rap la art. 289 alin.1 din N.C.p., cu aplic. art.  6 din Legea 78/2000 şi art. 5 alin.1 N.C.p., ambele infracţiuni cu aplic.art. 33 lit.a din Cod penal din anul 1969 şi art. 5 alin.1 N.C.p.”- rechizitoriul Tribunalul Olt.

Bărbulescu are are doar susţinerea lui Stănescu la AFIR  Craiova , imunitatea a pierdut-o!

Mergem înainte! Şi cu denunţătorii de azi, posibil inculpaţii de mâine! Când dispare imunitatea, dispare seiful şi ies dosarele!

Print

One thought on “E VREMEA DENUNŢĂTORILOR! DNA CRAIOVA SESIZATĂ CU PRIVIRE LA ŞEFUL AFIR CRAIOVA, DANIEL BĂRBULESCU- POSIBILĂ INSTIGARE LA DARE DE MITĂ!

  1. PAGANEL SI ALI BABA DE STREHARETI .

    SE STRANGE LATUL SARLATANILOR , VA VENI ZIUA CEA MARE SI O SA PLATITI PENTRU TOT RAUL PE CARE L-ATI FACUT !!! DIN CAUZA VOASTRA ,SARLATANILOR , SLATINA NU ARE UN SPITAL ,DIN CAUZA VOASTRA ,HOTILOR ,AU SUFERIT ATATIA OAMENI !!! ATI ANGAJAT IN INSTITUTIILE STATULUI TOATE LEPRELE SOCIETATII ,OBLIGAND PE CEI CE AU INVATAT SA PLECE …..,VOI SUNTETI DE VINA, MIZERIILOR , ,VOI SI MIZERIILE DIN CONSILIUL JUDETEAN !!! AS VREA SA SIMTITI DUREREA ,MIZERIILOR , UNUI OM BATJOCORIT DE SISTEMUL VOSTRU NEMERNIC ,AS VREA SA SIMTITI DUREREA UNUI PARINTE PLIMBAT INTR-UN SPITAL INFECT ,,MIZERIILOR,, ,AS VREA SA SIMTITI UMILINTA UNUI TANAR CARE SPERA PENTRU UN POST LA STAT SI ESTE DEVASTAT CAND VEDE CA A FOST FURAT PRINTR-UN EXAMEN FRAUDAT …..!!! AS VREA ,MIZERIILOR ,SA VA SIMTITI MIZERII !!!! EXCROCILOR ,VOI SI SARLATANII DIN CONSILIUL JUDETEAN OLT ATI DUS UN JUDET IN SARACIE EXTREMA ,MIZERIILOR , !!!!! CATI BANI COSTA UN POST LA STAT ,MIZERIILOR, ,CATE MII DE EURO PRIMESTE ANGELA SA ANGAJEZE IMBECILI ????DE CE ,,MIZERIILOR,,??? PENTRU CA ATI FOST SI SUNTETI NISTE MIZERII !!!! EXCROCILOR !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!