Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MITĂ ÎN CURTEA CONSOARTEI JUDECĂTOAREI LUI VÂLCOV! MITUITOR- FIRMA DE CADASTRU ÎNFIINŢATĂ DE BĂRBULESCU, CONTROLATĂ DE VÂLCOV!

05. mai. 2017

MERGEM ÎNAINTE şi descoperim de la o zi la alta alte afaceri penale derulate în mandatul lui Vâlcov de pulificii care-i administrau societăţile.

Din şpaga pe care inculpatul a încasat-o de la Berna, finul Bărbulescu a avut ca sarcină înfiinţarea mai multor societăţi, racordate ulterior la banul  public. Din şagă au fost înfiinţate şi mita a rămas cuvântul de ordine. Asta confirmă azi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus controlul judiciar pentru 60 de zile pentru un funcţionar public din cadrul OCPI Olt, funcţionarul fiind acuzat de luare de mită în formă continuată. Totul s-a petrecut de a înfiinţare, respectiv din anul 2012 şi până în martie 2015 când Vâlcov a fost reţinut de procurorii DNA. Concret, în perioada ianuarie 2012 – martie 2015, „un angajat al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Olt a primit, necuvenit, suma de 1000 lei lunar din partea administratorului SC MILLENIUM TOPOGRAPHICA SRL Slatina, în scopul de a verifica documentaţia întocmită de angajaţii acelei societăţi, şi dacă era conformă se admitea, iar în situaţia în care erau relevate neconcordanţe de prezentare, se întocmea referat de completare a documentaţiei”.
Plata tranşelor lunare s-a efectuat, arată procurorii, fără nici un fel de titlu justificativ, banii fiind primiţi în mod necuvenit, fără a exista vreun document din partea societăţii, care să evidenţieze respectiva plată. Primirea banilor s-a mascat printr-o prestaţie zilnică a anhgajatului OCPI, de consultanţă acordată angajaţilor societăţii susmenţionate“.
În denunţul formulat la DNA, Bărbulescu a arătat că administratrii tuturor societăţilr înfiinţate din şagă la ordinul şi confom planurilor de afaceri întcmite de Vâlcov, era aleşi de el însă verificati ulterior de naşu′.

În martie 2015 prcurorii au descins la sediul Millenium Topographica SRL de unde au ridicat mai multe documente, la momentul respectiv unic asociat fiind un oarecare Cristian Jilavu, de 35 de ani, domiciliat în Slatina, dar cu afaceri şi prin Osica de Sus, satul în care a fost descoperit seiful cu tezaurul lui Darius Vâlcov. Firma a fost înfiinţată şi a avut ca unic asociat până în august 2014 pe Andra Mădălina Dan, de 26 de ani, reporter la Olt TV(n.n.televiziune contrlată la rându-i de Vâlcov şi administrată de soţial ui Bărbulescu) . Administrator al Millenium Topographica, apărea nimeni alta decât Elena Marinela Calotă Sălcianu,  soţia lui Alin Calotă, actualul şef al Direcţiei Ecoomice Slatina. De altfel, Calotă este cea care împreună cu soţulşi finul Strece l-au ajutat pe Bărbulescu să transporte tablourile şi seiful la Osica.

Tot Millenium Topographica s-a asociat şi cu City Hotel& Lounge şi SGV Development SRL pentru administrarea hotelului City din Slatina, 30% din profit urmând să revină primei firme. Precizăm că şeful Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Olt  este soţul judecătoarei Otilia Chiriţă, căreia i-a fost repartizat dosarul în care Vâlcov este judecat pentru luare de mită- cazul Păduraru şi Ramba. Acesta a fost numit pentru prima dată la OCPI când Vâlcov era preşedintele PDL Olt.

Print

8 thoughts on “MITĂ ÎN CURTEA CONSOARTEI JUDECĂTOAREI LUI VÂLCOV! MITUITOR- FIRMA DE CADASTRU ÎNFIINŢATĂ DE BĂRBULESCU, CONTROLATĂ DE VÂLCOV!

 1. Știați ca: soția respectivului consilier al OCPI este angajata a altei firme de cadastru care depune lucrările la avizare tot acolo, pam pam

  1. Dar știai ca firma aia de cadastru n-are nici in clinici in mâneca cu acel consilier?!Ba mai mult,ca respectivei firme i se respingeau lucrările deseori ?!?Daca nu știți ,de ce mâncați cacat?!

  2. Care este numele celui de la cadastru? Firma de , cadastru Milenium mi-a furat 3 ha de pamant in
   T122/P13 din extravilanul orasului Caracal, pentru o firma de fotovoltaice. Rusine sa- i fie sefului Chirita, in ograda caruia s-a intamplat asa ceva! Acel functionar nu a actionat de unul singur, sa fiti siguri! Caracatita in Olt ajunge pana la varf! Constat ca va este frica sa si scrieti.

 2. acest bARBULESCU SI consoarta lui Andra sunt atat de lacomi , nu v ad decat bani si afaceri in fata ochilor si nu mai tin cont ca au ingropat familii intregi din cauza perversitatii lor , ei sunt adevaratii infractori nu bietii oameni care slugareau dupa un salariu

  1. Corect domnule Ninel!Lumea se grăbește sa judece un om care primea 1000 de lei pentru VERIFICAREA lucrărilor,deci pentru munca…dar de cei cu milioane de euro furate ca Valcov,Barbulescu,Prina,etc văd ca nu se mai face caz…Va uitați ca a luat ăla 1000 de lei,dar ați uitat de lingouri,tablouri,valuta și seif…D-asta nu da țara inainte…ne uitam la amărâții aia care iau 1000 de lei și trecem cu vederea Hoții care au jefuit țara…

 3. Ce tam tam se face pentru un amarit ce primea salariu 1000 lei pentru munca depusa,dosare peste dosare la procuratura,se incearca acoperirea unor nume,lumea deja vorbeste,e o caracatita,lucrurile nu ramin asa…

 4. Japita aia de Elena Calota a furat firmele de la valcov si barbulescu, a divortat de sotul calota, doar in acte, dupa ce acestia au trecut pe numele ei casele din Osica, magazinul, popasul si sala de nunti. daca pica elena, pica toti. ntz ntz ntz/ Parca mai bune erau vremurile cand carau seifurile cu Streche.

 5. Pentru Ciocardel,cu parere de rau…Nu cred ca Olaru ,batrinul, cunoscut in comuna drept un tip al dracului,descurcaret,se da pe mina cuiva,nici macar pe cea a copiilor…acum, sincer, nu poti spune multe lucruri rele la adresa lor ca familie,pina la proba contrarie, din cite cunosc ,lumea ii respecta,sint oameni muncitori,seriosi…Poate sint subiectiva, recunosc ca sint prietena cu o parte a familiei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!