Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PRIMĂRIA SLATINA: GAME OVER!

10. iulie. 2024

Se încheie mandatul administrației Moț după ce primarul și cei doi viceprimari au decis să-și dea demisiile din funcții.

”Stimați cetățeni, Vă anunț că voi demisiona din calitatea de primar în funcție al Municipiului Slatina, pentru a facilita o tranziție administrativă lină și pentru a pune stop incertitudinilor generate de situația inedită a alegerilor recente, care nu-i permit primarului ales să-și preia mandatul imediat, ci cu o decalare de trei luni. În egală măsură, viceprimarii actuali vor proceda la fel. Este o decizie luată în numele transparenței administrative și pentru a stopa presiunile constante ale PNL, reprezentanții acestui partid, fiind astfel obligați, după îndeplinirea etapelor procedurale, să-și numească, dintre consilierii locali, doi viceprimari dintre care unul cu atribuții de primar. În acest sens, au șansa să facă administrație și să le ofere slătinenilor priceperea, viziunea și promisiunile menționate în campania electorală. Este un pas care va facilita implementarea promisiunilor clamate în perioada electorală și, care, totodată, va pune capăt suspiciunilor pe care PNL le propagă mediatic, în lipsa actelor administrative. Îmi doresc pentru Slatina și slătineni proiecte importante, care să crească poziția de top înregistrată recent, din punct de vedere al prosperității.”

Interimatul va fi asigurat de secretarul primăriei până când va fi ales un nou viceprimar din rândul consilierilor locali. Unul care puțin probabil să fie din rândul social democraților, ci mai degrabă de la liberali. Așadar, se încheie administrația pesedistă și își intră deja în pâine ”viziunea” liberală. Chiar dacă pe interimat, având în vedere că noul ales mai are de așteptat câteva luni până la a dobândi calitatea oficială de primar.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!