Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PE ASUMARE: CONDUCEREA PSD SLATINA-PAS ÎN SPATE, IANCU PREIA INTERIMATUL!

19. iunie. 2024

Miercuri s-a strigat adunarea la PSD Slatina în prima ședință după alegerile locale. Conducerea organizației municipale în frunte cu președintele Emil Moț și-a depus mandatul după pierderea Primăriei Slatina. Un eșec pe care în fața organizației, Moț și l-a asumat în totalitate: „Este un eșec pe care mi-l asum în totalitate, imi depun mandatul din funcția de președinte al PSD Olt și prim vicepreședinte la județ și sper să facă acest pas întreg biroul permanent de la Slatina. Voi, ceilalți trebuie să țineți capul sus. PSD la Slatina nu sunt eu, nu e Marius, sunteți voi, suntem noi toți!”

N-a fost loc de analize miercuri dar… o să fie odată ș’odată, zice Oprescu. Nici de reproșuri, deși parcă ar fi dar, la fel, altă dată. Poate de-o părere de rău pe care a ținut să o exprime totuși, aceea „că am lăsat un oraș aproape la cheie pe mâna ăstuia”. În rest… dacă și cu parcă, nimic concret.

Interimatul va fi asigurat, la propunerea președintelui PSD Olt, de domnul… Marius. Nu, nu Oprescu(o scăpare de la emoții, nu autopropunere), ci Marius Iancu,(n.n. care și-a început mandatul cu o tăcere totală) cu Floreanu secretar executiv de-a dreapta.

P.S. Ce-l recomandă pe Floreanu? Din campania recentă nimic! În rest… să fie bine, să nu fie și mai rău…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!