Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PIC SI POC PE STADIONUL 1 MAI! UNU’ MAI BUN CA ALTU’!

12. iunie. 2024

În prima ieșire publică de după alegeri, președintele PNL Slatina și PNL Olt și-au cam dat autogol pe stadionul 1Mai. Probabil, în ceea ce-l privește pe primul, nu a reușit încă să iasă din retorica… campaniei electorale, de aici și reacția vis-a vis de hotărârea de guvern privind HG privind aprobare ”indicatori tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Construire și dotare Complex Sportiv— Stadion Municipal 1 Mai, municipiul Slatina”: ”Să-mi arate și mie cineva în hotărâre că eu nu am văzut în proiectul de hotărâre și stadionul”. I-a scăpat! Deși a văzut hotărârea pe ordinea de zi, deși a ținut să precizeze încă de la primele ore ale dimineții zilei de 7 iunie că este ”doar în primă lectură”, la câteva ore mai târziu când HG fost publicată în monitorul oficial… nu a mai văzut. C-așa e în campanie, nu?! Vezi pe sărite!

Noroc cu deputatul Știrbu care i-a ținut o scurtă lecție despre ce înseamnă o hotărâre de guvern care ce să vezi… EXISTĂ: ”Da să stiți că o hotatrare de guvern este un act administrativ. care există. A fost emisă(!!!) această hotărâre de guvern deci asta înseamnă cu de acum trebuie urmați pașii în continuare, este un angajament al Guvernului(!!!).”

E drept, nu găsești pe tik tok date legate de asta, nu te învață și cu ce se mănâncă o hotărâre de guvern însă, având în vedere o altă declarație tot a viitorului primar De Mezzo(n.n. făcut chiar cu câteva ore înainte, chiar în noaptea alegerilor) potrivit căreia ”munca noastră începe de mâine”, ar fi trebuit să vină cu lecțiile învățate. Cele legate de administrație locală nu de campanie electorală.

Va urma…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!