Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BUGETUL CJ OLT, PE DIRECTĂ: OPRESCU ȘI PIELEANU S-AU ÎNCURCAT PE… CALIBRARE!

21. mai. 2024

Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

S-a stricat… calibrarea. Nu la procent, acolo dă Pieleanu cum trebuie. Dacă se pupă și cu datele din teren rămâne de văzut pe 9 iunie, până atunci, se vede treaba că, cel puțin Oprescu, merge pe mâna sociolgului de casă. #uniți_pentru_viitor nu dar ei între ei ci și cu Avangarde și din iunie. Cel puțin până în martie 2025 când, potrivit descrierii achiziției inițiată de Consiliul Județean Olt, societatea deținută de Pieleanu ar trebui să realizeze ultimul sondaj prin metoda CATI(telefonic). Asta dacă la a doua strigare se va bate palma asupra prețului. La prima n-a ieșit! Autoritatea contractantă a respins achiziția, directă normal, pe motiv că prețul depășește valoarea estimată. Oprescu a estimat-o la 128.520,00  RON iar Pieleanu a… rotunjit-o la 130.000,00  RON. Un fleac, mai ales că nu sunt banii din propriul buzunar sau din contul partidului ci de la bugetul Consiliului Județean Olt.

Pentru ce pune Oprescu 128.520,00  RON la bătaie? Pentru ca societatea SC.GRUPUL DE STUDII SOCIO-COMPORTAMENTALE AVANGARDE, să presteze în Olt servicii de realizare cercetare cantitativa privind identificarea problemelor cu caracter comunitar si analiza institutional-comunitara. Mai exact, realizarea unui numar de 3 cercetari, astfel: -Sondaj de opinie reprezentativ la nivelul judetului Olt, pe un esantion de 1000 de respondenti, realizat prin metoda CATI(telefonic), în luna iulie2024(sondaj de opinie nr.1); -Sondaj de opinie reprezentativ la nivelul judetului Olt, pe un esantion de 1000 de respondenti, realizat prin metoda CATI(telefonic), în luna noiembrie 2024(sondaj de opinie nr.2); -Sondaj de opinie reprezentativ la nivelul judetului Olt, pe un esantion de 1000 de respondenti, realizat prin metoda CATI(telefonic), în luna martie 2025(sondaj de opinie nr.3).

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!