Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Top 5 evenimente muzicale care au loc luna aceasta în capitală

25. februarie. 2024

Acum că s-a terminat cu nebunia sărbătorilor de iarnă și mulți dintre noi au revenit în București, ne-am dori totuși să aflăm cu ce evenimente muzicale ne putem delecta luna aceasta. Fiind considerat unul dintre cele mai efervescente orașe din țară, Bucureștiul găzduiește mereu evenimente culturale interesante, pentru toate gusturile. Mai ales atunci când vine vorba de muzică, vei avea plăcerea de a alege dintr-o varietate de opțiuni, care mai de care mai atractive. În articolul de azi îți vom prezenta selecția noastră de evenimente muzicale care au loc luna aceasta în București și pe care credem că n-ar trebui să le ratezi.

Iată 5 evenimente muzicale pe care să nu le ratezi luna aceasta dacă ești în București:

1.      Byron la Berăria H în 13 ianuarie

Pentru împătimiții muzicii rock, Berăria H găzduiește un concert deosebit susținut de trupa Byron în data de 13 ianuarie. Alege acest restaurant cu muzică live în București pentru a te bucura de o seară cu muzică alternativă, bere bună și lume faină. Atmosfera localului te va face să vrei să te reîntorci, iar selecția artiștilor care susțin concerte regulat te va face să devii un client fidel.

2.      Ian la Duma Bucharest în 12 ianuarie

Tinerii care iubesc trap-ul vor avea ocazia să se distreze la Duma Bucharest unde în 12 ianuarie va concerta Ian, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai acestui gen. Distracția și voia bună vor fi în toi, așa că nu mai sta pe gânduri și achiziționează-ți biletul pentru a lua parte la cel mai mare eveniment de trap de luna aceasta.

3.      Irina Rimes la Hard Rock Cafe în 19 ianuarie

Talentata Irina Rimes va cuceri scena Hard Rock Cafe pe 19 ianuarie, când va susține un concert de excepție. „Bolnavi Amandoi” și „Ce s-a întâmplat cu noi” se numără printre cele mai apreciate opere muzicale ale tinerei artiste pe care o caracterizează versurile profunde și emoția pe care o transmite cu fiecare interpretare live.

4.      Zdob și Zdub la Berăria H de Ziua Unirii 24 ianuarie

Cum altfel să sărbătorești Ziua Unirii decât printr-o petrecere marca Berăria H, alături de îndrăgitul grup Zdob și Zdub. Datorită combinației de elemente folk și alternative, ei creează atmosfera ideală în care vei vrea să te afli în data de 24 ianuarie, anul acesta.

5.      Alternosfera la Sala Palatului în 28 ianuarie

Luna se încheie în forță pentru iubitorii muzicii rock cu un concert inconfundabil Alternosfera în data de 28 ianuarie, la Sala Palatului. Trupa românească este îndrăgită atât de tinerii pasionați de rock alternativ, dar și de cei mai în vârstă datorită sound-ului lor timeless și al versurilor în care se regăsesc mai multe generații.

Acestea fiind spuse, Bucureștiul rămâne în continuare unul dintre cele mai energetice orașe din țară, în care poți găsi o petrecere sau un concert unde să te distrezi alături de lumea bună, în fiecare săptămână. Așadar, fie că locuiești aici sau ești doar în trecere, nu ezita să bifezi cel puțin una dintre sugestiile noastre.

Sursă foto: magneto.ro

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!