Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Acum este momentul potrivit? AFLĂ ce se poartă în materie de inele de logodnă, dacă vrei să o ceri de soție

14. februarie. 2024

Te-ai pregătit de ziua cea mare în care îi vei cere mâna? Să știi că este musai să îi oferi un inel de logodnă, însă până să îl achiziționezi, ar trebui să cunoști ce se poartă, ținând cont și de preferințele celei care urmează să îți fie soție.

În rândurile ce urmează poți descoperi câteva recomandări care să te ajute și să te inspire atunci când te duci la cumpărături pentru acel inel.

Ce inele de logodnă se poartă și ce poți oferi cadou jumătății tale?

  • Din aur galben cu diamante

Unul dintre cele mai frumoase momente în cuplu este cererea în căsătorie. Totul trebuie să fie perfect, până în cele mai mici detalii. Și cine se ocupă, de obicei, de acest lucru, dacă nu partenerul? Inelul de logodnă este bijuteria deosebită care se oferă într-un asemenea moment. 

O alegere excelentă este inelul din aur galben de 14kt, îmbrățișat de cele mai frumoase diamante. Pe bb-shop.ro poți descoperi inelele de logodnă din aur cele mai frumoase și, desigur, în tendințe. Cât despre modele, acestea variază, însă îți vei da seama imediat care este acel inel care să spună povestea voastră de iubire.

  • Din aur alb cu diamante mici

Și aurul alb se numără printre preferințele în materie de bijuterii pentru doamne și domnișoare. Inelele de logodnă din acest material sunt delicate și rafinate, iar micuțele diamante nu fac altceva decât să evidențieze strălucirea și eleganța unui inel cu adevărat special. 

Important aici este să cunoști mărimea și să faci o alegere bună. Nu uita, însă, că se pot face ajustări, așa că, nu trebuie să te îngrijorezi dacă inelul de logodnă este mai mare sau mai mic decât ți-ai fi imaginat.

  • Aur și cubic zirconia

Dacă diamantele sunt cam pretențioase pentru gusturile viitoarei tale soții, trebuie să știi că ai și alte opțiuni la îndemână. De exemplu, inelele de logodnă din aur de 14kt și cubic zirconia transparent, cu montură tip pave și aproape două grame. 

Detaliile contează, la fel și modelul. Însă vei face o alegere mai mult decât inspirată cu acest tip de inel de logodnă. La momentul potrivit vei vedea ochii mari plini de bucurie și un zâmbet larg care să îți mulțumească pentru dragostea oferită sub această formă.

  • Baguette cu aur de 14kt

Un alt inel special de logodnă este cel cu montură de tip baguette, din aur de 14 karate. Ceea ce îl face atât de special este fix această montură a pietrelor, respectiv a diamantelor, așezată în formă pătrată și rotunjite la capete. Acest tip de inel de logodnă se află în categoria celor clasice și regăsite printre favorite pentru prințesele elegante ale marilor case regale. Dacă și tu vrei ca viitoarea ta soție să fie tratată ca o prințesă, atunci această recomandare merge la fix când o vei cere în căsătorie.

  • Din aur și buchete de diamante

Ce femeie nu ar prefera un buchet de diamante pe… deget? Inelul de logodnă din aur și buchete de diamante este unul din modelele clasice de bijuterii, perfect pentru o cerere în căsătorie și sigilarea unei iubiri de poveste. 

Ceea ce îl deosebește de celelalte modele de inele este chiar designul special pentru că diamantele sunt poziționate sub formă de floare, lucru extrem de elegant.


Așadar, acum că știi câteva dintre tendințele în materie de inele de logodnă, nu îți mai rămâne decât să aștepți momentul potrivit pentru a cumpăra unul. Modele există pentru toate gusturile și buzunarele, însă bugetul personal și inspirația vor dicta în bună măsură achiziția unei asemenea bijuterii rafinate.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!